[唉,又買唔到]李斯特城對利物浦 2

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
睇細哨ig 黎左香港?

呢條友 見到就煩

同佢班老友

日日講 古天奴 要去巴塞

講姐
我夠成日講想食苟姑娘啦

唔賣了

最強左閘已在陣中

其實佢副硬件係勁..可惜無撚腦

同樣既說話 一樣可以擺落簡子

算啦冇得救ga la
咁撚多年都仲係咁

神軒係樣板 點會無

軒個陣咁多大粒野係到, 咁細個踢擦鞋波真係唔怪得佢.
近呢幾季軒都越來越有進步 放長波同控制節奏火侯好左...
廢摩防守都仲係咁...成撚日單對單縮手,之後冇左平衡一比人過左禁區落錯腳...不斷loop

神軒其實第二季已經似樣,第三季已經係13-14,果季佢有幾重要唔洗講

屌簡屌摩兩位都已經第三季了

唔賣了

最強左閘已在陣中

算啦冇得救ga la
咁撚多年都仲係咁

神軒係樣板 點會無

廢摩防守都仲係咁...成撚日單對單縮手,之後冇左平衡一比人過左禁區落錯腳...不斷loop

神軒其實第二季已經似樣,第三季已經係13-14,果季佢有幾重要唔洗講

簡仲有冇人講potential呢個字

唔賣了

最強左閘已在陣中

算啦冇得救ga la
咁撚多年都仲係咁

神軒係樣板 點會無

簡仲有冇人講potential呢個字

Emre Can't
係咪已經兩個禮拜冇波踢

今個星期仲有咩藉口
係咪已經兩個禮拜冇波踢

上場對熱狗係 11/2
係咪已經兩個禮拜冇波踢

今個星期仲有咩藉口

無比賽狀態
係咪已經兩個禮拜冇波踢

今個星期仲有咩藉口

無比賽狀態

我利係羅賓漢黎架
搵唔返個Post
留意到力查個女同老4個女幾frd
一諗起下年要睇歐聯就想搵份星期三四唔洗返既工

收到風下年得歐霸
謝帥個女13歲

收到風下年得歐霸

歐霸都冇,唔洗搵

我找到了
游水好攰

我找到了

g
彈性上班時間

我找到了

g
彈性上班時間

直情無客啦

我找到了

g
彈性上班時間

直情無客啦

會窮

我找到了

g
彈性上班時間

直情無客啦

會窮

做食蕉返通宵更
警犬自比猶太人仲戇鳩過幾年前痰尿盅引用YNWA黎撐警

已經唔知應該用咩形容詞形容佢地
Liverpool had a scout at Porto vs Juventus last night.

已經唔知應該用咩形容詞形容佢地

on9?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞