[唉,又買唔到]李斯特城對利物浦 2

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
人地點樣炒人夠你地利狗撚事咩
諗下下場高狗派完3分比李城 點樣哭喪好過啦

派硬架啦

李城有無人情味又點
關你利事咩
仲話咩見佢咁炒雲尼亞里就想佢失敗
乜原來你地之前想李城成功嘅咩
佢炒唔炒有無人情味我都無希望過呢隊波成功喎

本來無咩野
而家好想佢地包尾
見李城迷好似一致屌緊球會炒雲爺爺

https://www.instagram.com/p/BQ4Uq3Xhkkz/
會都改埋
No one bigger than the club
呢句野唔係利狗好鍾意講架咩
見李城迷好似一致屌緊球會炒雲爺爺

https://www.instagram.com/p/BQ4Uq3Xhkkz/
會都改埋

爺爺站在道德高地
Winning都同利一齊j歷史 整利記名宿樣

撚有人記得咩
14/15踢到咁都話要永續謝四正選啦

撚有人記得咩

利申非反謝
是其是非其非

撚有人記得咩

利申非反謝
是其是非其非

冇神軒旁住已經眼神防守啦

撚有人記得咩

利申非反謝
是其是非其非

冇神軒旁住已經眼神防守啦

lm
當時見到神軒夠膽指謝拉特去防守就知佢非等閒之輩
華dee馬列斯準備返生 到時又要捉鬼
屌你老母
點解d死肥婆咁撚小器又中意報串
屌你老母

我認同
屌你老母

我認同

第一季仲係擦鞋仔, 第二季就夠彊撚謝仔

唔反生點走佬

佢地一定好恨kente

唔反生點走佬

佢地一定好恨kente

馬列斯

第一季已經有啦

第一季已經有啦

有國王撐腰也文也武

第一季已經有啦

有國王撐腰也文也武

唔係掛住gel頭就指揮大隊長
果時神軒後生仔都幾唔識撈
屌你老母

我認同

我會體諒肥西
因為佢地由細到大都比人笑 自自然愈黎愈討厭其他人
I fully expect Leicester to turn into Barcelona come Monday night, with Vardy turning into a prime Luis Suarez and Morgan a prime Maldini.
5 倍!!!

5 倍!!!

上樓機會又黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞