[唉,又買唔到]李斯特城對利物浦 2

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
反沙高有唱好講

唔著3號就冇事
邊個連登仔咁那大膽?
https://lihkg.com/thread/134229/page/15?ref=ios 覺唔覺得條仔有d似Brannagan
反沙高有唱好講

唔著3號就冇事

練下隻右腳啦
今季冇前4
都係因為廢中
私怨撚 唔用沙高
今晚獌trophy 數就超越利了
利對上一隻杯都5年前了
仲記得望到對面隊G8個唔知表乜射失十二碼嗰陣嘅興奮心情
嗰陣先鐘意利一兩年,第一次見捧杯,但係亦都係唯一一次了
今季冇前4
都係因為廢中
私怨撚 唔用沙高

唔用唔緊要,棄用完教到條後防咁就無得講
利對上一隻杯都5年前了

以後都冇盃捧了
利對上一隻杯都5年前了

Me2
利對上一隻杯都5年前了

Me2

真利
利對上一隻杯都5年前了

上年兩個決賽
利對上一隻杯都5年前了

上年兩個決賽

咁撚有機
利對上一隻杯都5年前了

上年兩個決賽

咁撚有機

我地高普唔執二攤
利對上一隻杯都5年前了

上年兩個決賽

咁撚有機

以為點都有一個

一場追和
一場入波先
利對上一隻杯都5年前了

上年兩個決賽

咁撚有機

以為點都有一個

一場追和
一場入波先

全靠廢摩
利對上一隻杯都5年前了

上年兩個決賽

咁撚有機

以為點都有一個

一場追和
一場入波先

全靠廢摩

上年用廢摩有兩個決賽,今年唔用就乜都冇代表咩
利對上一隻杯都5年前了

上年兩個決賽

咁撚有機

以為點都有一個

一場追和
一場入波先

全靠廢摩

上年用廢摩有兩個決賽,今年唔用就乜都冇代表咩

福將
原來咁多人同我一樣淨係見過利捧一隻盃

黑氣
Mamadou Sakho's Crystal Palace debut by numbers:

100% tackles won
92% pass accuracy
6 clearances
3 aerial duels won
1 clean sheet

👊

https://youtu.be/o2XueWJj67I

Sakho vs Boro

死廢中 小氣

可以賣貴D

黑氣

我支持左10年都係睇過一次
稀有度s級
Mamadou Sakho's Crystal Palace debut by numbers:

100% tackles won
92% pass accuracy
6 clearances
3 aerial duels won
1 clean sheet

👊

https://youtu.be/o2XueWJj67I

Sakho vs Boro

死廢中 小氣

可以賣貴D

中超, 50M

黑氣

稀有度s級

不經不覺都成十年 屌

黑氣

稀有度s級

盧卡斯10年得一個杯 係咪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞