[唉,又買唔到]李斯特城對利物浦 2

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
De Boer: "I told Liverpool [in 2012] I was honoured but I was only 1 year in at Ajax, it was too soon. I needed to achieve more, & I did."
西維爾件龍門波衫同我利個件一樣

Nb求撚其
De Boer: "I told Liverpool [in 2012] I was honoured but I was only 1 year in at Ajax, it was too soon. I needed to achieve more, & I did."

好彩你無黎
唔係邊有渣蛇13-14

好彩你無黎
唔係邊有渣蛇13-14

我分唔到渣土將我利昇華
定我利令渣土上另一個層次
發覺呢排d續約相廢中都會攝鏡
發覺呢排d續約相廢中都會攝鏡

Ian Ayre走左
西維爾件龍門波衫同我利個件一樣

Nb求撚其

原來波圖都係一樣
Liverpool are indicating a salary nearer £110,000 a week, although far more can be earned if certain targets are hit. (Chris Bascombe)
李城又輸,可以all in定對利反底了

輸一球點都要留力

輸一球點都要留力

正常全力護級, 唔會有隊波寧願進級下輪盃賽

輸一球點都要留力

係正常李城都唔會要護級啦

輸一球點都要留力

希望李城輸埋下場之後連勝護到級

輸一球點都要留力

希望李城輸埋下場之後連勝護到級

就由下場開始連勝護級
all in 李城
法國如果想搵大錢
必定係一月時份買垃圾利對家
因為一月佢地一定會豬波
利呢啲大愛撚見到李城咁低分一定會送分俾佢地
利呢啲大愛撚見到李城咁低分一定會送分俾佢地

利記左膠
粟米斑塊飯
時菜
粟米斑塊飯
時菜

咁正常嘅
睇細哨ig 黎左香港?
粟米斑塊飯
時菜

咁正常嘅

你諗真d
睇細哨ig 黎左香港?

呢條友 見到就煩

同佢班老友

日日講 古天奴 要去巴塞
睇細哨ig 黎左香港?

係喎
但公海竟然無人講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞