[唉,又買唔到]李斯特城對利物浦 2

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
屌你老母 今日仲凍過係英國個陣

我老豆話我係英國5年 都頂唔到凍

根本個隻凍都唔係同一個level

屌那星 我間屋仲凍過出面街
平時係英國一入室內 大大個heat長開
香港邊有

咪鬼開窗啦

一早無開啦
住3十幾樓 d風呼呼聲咁吹入黎

有米戰神奧

住3x樓就有米 咩邏輯黎?

香港邊有

咪鬼開窗啦

一早無開啦

有米戰神奧

唔係3x層都係你?

香港邊有

咪鬼開窗啦

一早無開啦

有米戰神奧

機會比較大d

香港邊有

咪鬼開窗啦

一早無開啦

有米戰神奧

唔係3x層都係你?

拿度好波

香港邊有

咪鬼開窗啦

一早無開啦

有米戰神奧

唔係3x層都係你?

咁你都知
我層層都放左條女係到 晚晚要諗去邊一層屌邊條女添呀
Mamadou Sakho starts for Crystal Palace vs Middlesborough. #LoanWatch
睇邊場好
睇邊場好

雙開

香港邊有

咪鬼開窗啦

一早無開啦

有米戰神奧

唔係3x層都係你?

咁你都知
我層層都放左條女係到 晚晚要諗去邊一層屌邊條女添呀

今晚屌幾多樓?
睇邊場好

雙開

電話線上網
睇軌姦雞算
睇邊場好

雙開

電話線上網
睇軌姦雞算

幾悶
有傳聞話係李城啲球員見完老細後決定炒雲伯 見既球員有華迪,摩根,龍門,一隻翼

華dee摩根最無資格出聲

馬列斯居然冇份?
上年值40m今年4m都比多佢

個隻翼係佢定艾拜頓

艾拜頓 唔識串佢名又唔知中文譯名

Leicester players met the club's owners four times to get manager Claudio Ranieri sacked. (Sun)

The Foxes players who met Leicester chairman Vichai Srivaddhanaprabha on Wednesday included 30-year-old keeper Kasper Schmeichel, defender Wes Morgan, 33, midfielder Marc Albrighton, 27, and 30-year-old striker Jamie Vardy. (Times - subscription required)
垃圾
有無人覺得karius愈黎愈唔靚仔

利化先由樣開始
垃圾

係利先會輸
Good move from #Boro. Downing down left, Negredo knock-down for Stuani, but denied by great tackle from Sakho. 0-0
Kante
起機
而家冇咩睇波link

一日都係宋禮勤
而家冇咩睇波link

一日都係宋禮勤

http://soccerstreams.net/

reddit soccerstream 新link
1個機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞