[唉,又買唔到]李斯特城對利物浦 2

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
希望今晚出馬貼+卡叔
Lulu頂軒隊

can係時候發熱發亮

No
呢條友成季得對獌個場叫唔差
真唔明華dee當初又拒絕阿仙奴
而家又走黎逼宮係咩玩法

一早叫佢有得去好去
希望今晚出馬貼+卡叔
Lulu頂軒隊

can係時候發熱發亮

No
呢條友成季得對獌個場叫唔
而家又走黎逼宮係咩玩法

一早叫佢有得去好去

好虛偽唔對路就想走
而家又走黎逼宮係咩玩法

一早叫佢有得去好去

好虛偽唔對路就想走

睇好佢對利又入波
而家又走黎逼宮係咩玩法

一早叫佢有得去好去

好虛偽唔對路就想走

睇好佢對利又入波

今晚李城一定會爆seed
而家又走黎逼宮係咩玩法

一早叫佢有得去好去

好虛偽唔對路就想走

睇好佢對利又入波

今晚李城一定會爆seed

高daddy 要幫雲尼阿里捉鬼呀
加西亞係香港

咁早到
而家又走黎逼宮係咩玩法

一早叫佢有得去好去

呢d真係一子錯
去阿最多話人望高處
好過而家比人叫Snake
依家球壇邊間球會 果對閘最撚勁??
https://lihkg.com/thread/136466/page/1?ref=ios

見到有人話taa 同屌摩 係未來5年頂級閘
依家球壇邊間球會 果對閘最撚勁??
https://lihkg.com/thread/136466/page/1?ref=ios

見到有人話taa 同屌摩 係未來5年頂級閘

下年屌摩會爆發
原來上場晶宮對米堡,沙鳩MOTM
邊個會捱夜睇宜啲西波?

真係殺哂d波 有佢可能企緊榜首
身邊獌狗係咁串我 成個fb都係 好煩啊
利爭氣小小好冇啊

割蓆啦

竟然仲未化
都比人串左十幾年啦

有定心理準備,聽日又要比人串

不了
好記得呢度有人話佢廢

沙高拍馬貼

不了
好記得呢度有人話佢廢

沙高借半季

yes
Firmino: "I would play two or three times a week if I could. It's best for the team to be playing that way. I'm very sad there's no Europe."

Firmino: "I'm really looking forward to hopefully getting Europe. We have to work a lot harder & we have an obligation to try & achieve it."

Firmino: "It's very important for the team and the players. We intend to fight to the end so that we can achieve that top-four position."

Firmino: "The objective is to end in the top four. We are going to keep on fighting until the last game to achieve that goal."

Firmino: "Working with Klopp is excellent. He motivates us in a different way each day, each training session, he does something new."

Firmino on Coutinho/Mané: "They're exceptional players, they're unique. I know what they're going to do before they even get the ball."
睇死廢中唔會收返沙高自己用

其實都唔洗諗
暑假有人肯比錢佢實放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞