Deliveroo 步兵 26之 有咩就問車務部

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
屌咗成年終於識做野
識野

根本係步兵末日
上面話好果d諗唔到後果
on9 舊制又係無份
照舊得新東區可以揀
9號開始
Sor柒咗
反而咁搞邊個仲會星期六日做中環灣仔,而九龍新界就星期六日全爆。

與其話車手會揀得哂繁忙地區,不如話週末工商區食屎先。至少袋狗仲會留多少步兵做市中心內圍慳送餐費,但無人被迫過海做週未,新界週未實搶更搶到痴線。

如果我全職做車手,一定揀閑日中環尖沙咀,假日就新界住宅區。觀塘葵涌呢啲上山專區應該就剩返步兵執屎。
免報更即開app即做就真係uber模式啦
我覺得都要睇返車手住邊區,無可能原本住港島,入新界送完再返港島,仲要考慮有幾多人爭單車費都可能會蝕埋。袋鼠可能覺得 之後都有持續性遊行,如果唔搞新制就會降低競爭力,流失車手,長遠計不利。
有汗出冇糧出

01分先彈第二張單
各位巴打,我想問下你地依家平均一個月賺到幾多,番幾多個鐘,小弟可能要做住pt去交學費
可唔可以只接警察宿舍嘅單?
元朗0張單
R完老底收工
1858第一張單,送完一直等到 2002先第二張單,到宜家未有第三單,食得屎
你可以踢到啱先接
不過我諗狗屋啲狗而家都唔敢叫外賣
賺好少而且極度唔穩定。認真如果等錢交學費 不如搵份全日/半日 part time 一日幾百蚊點都好過送 外賣。返完part time收工 可以再考慮送兩個鐘袋鼠兼職。如果送全日,基本食得屎,非繁忙無保底又少單浪費時間。
快啲出糧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞