Deliveroo 步兵 26之 有咩就問車務部

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
個背囊都幾硬淨 又大個
uber得35至40蚊 真係無單先開泥做
觀塘個人䁷得假日唔太好做,藍田送親都出圈之餘,功樂道、牛頭角嘅單又有部分派俾九龍灣。

仲要翠屏上秀茂坪佢計你行樓梯剷上山個距離(40蚊張),上山真係狗也不屌。
我舊制不過要搭車就真既
熊貓個距離錢好似少過袋鼠,仲要COD
舊制咬老底首選觀塘,反正無乜單之餘,攞餐位仲要勁散。

我新制寧願做九龍灣同黃大仙,前者單錢多(四順、彩雲),後者慈雲山、竹園都有𨋢有小巴。珍惜生命,遠離啟德就可以。
唔係呀 我尋日返多單到 仲要係咁上山韓家真係好垃圾 等拎等左成4 5個字
uber彈親d單都係豬頭骨
試過係油麻地去愛民廣場拎件,一見到即踢
單單都係車手唔要先派俾你
有時就算近餐廳,送俾客果程都係遠到仆街
屌仆街 原來啲師兄送得咁鬼快第一次叫個速度快到我呆咗
咁啱近單姐
有時個系統亂派啲遠單俾步兵,成個鐘先到都試過
利申:我就係嗰個步兵
佢應該唔係步兵喎
唔係呀 我自己做咗成年 自問唔hea 但岩岩張單 個ching既效率係堅快
大約1.5km 佢好似6~8mins左右送到 前後包埋餐廳整 大約18mins 本身預計40-45 佢可能係踩單車
偽豪宅登記真係好撚濕尻
要上平台再登記多次更濕鳩。反而舊式真豪宅啲保安係正常,有時登記都唔駛,或者交低身分證就得,落嚟攞返。

Btw,犬舍平台無保安之餘,連對講機都壞嘅,入到去又要登記又問長問短,簡直係濕鳩之中嘅濕鳩。
會不會係快餐店,但門口有車直去你屋企,咁啱步兵又坐車送。

上山單,我寧願坐車都唔會行三幾百級上山,夏天行完一轉隨時中暑。
1.pizza 乞
2.30幾蚊仲要上山隔多條龍翔道上天馬,你做埋我果份
步兵踩單車,可能想接近單hea做,
屌 KWT做乜野又成個鐘無單
荃灣都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞