Deliveroo 步兵 26之 有咩就問車務部

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
旺角都冇
Mk都無 唔會掛 會唔會你個野壞咗
1800到宜家得一單
荃灣兩粒鍾兩單 deliveroo已死
袋鼠已死 無計 暑假太多人入嚟爭豬肉食 加上熊貓呢排銀彈攻勢
今日第一日返,銅鑼灣加灣仔,3個鐘4單,仲要2單要上跑馬地
今日1300-1400都冇單唔知發生咩事
不過袋咗$55先講
想問下繁忙時間包薪嗰$55係咪唔可以踢單?
你要肯定接到五單先可以踢一單,即係唔踢得。

不過呢排袋鼠無promo簡直俾熊貓㩒住打就真嘅。
幾時出糧單,就嚟窮到食土
24號出完 自己數兩個星期啦
講到窮到要食土俾$5佢洗即日出糧啦
袋鼠有冇做緊PROMO
今日MK 11-17做咗接近$600
都算多單
由於現正三號風球,在今晚(7/30) 9時至10時半期間,所有外賣員將會獲得每張訂單額外20%的完成訂單服務費。
Due to Typhoon Signal No.3, for every order assigned from 9pm-10:30pm today 7/30, all riders will earn an extra 20% of per order drop fee.
唔知聽日仲有冇呢 CS你睇緊嫁可
掛到幾點都係問題
開始出糧 d人有錢叫
認真丫,出面咁鬼熱D汗流到仲勁過俾雨淋
我有時明知落雨都唔戴遮,拎少樣嘢
今日7/31內所有在三號風球訊號下接受的訂單 (直至訊號取消),將會獲得每張訂單額外20%的完成訂單服務費。*只適用於已完成訂單
路上小心!
For every order assigned today 7/31 under Typhoon Signal No.3 and until it cancels, riders will earn an extra 20% of per order drop fee. *Only for completed orders.
Stay safe on the road!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞