Deliveroo 步兵 26之 有咩就問車務部

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
好似計接單時間,但1400係比較踩界,1401就肯定咬到老底。

另外,九展Starbucks條友好臭串,又話無帶袋乜乜乜,又話搵CS乜乜乜喎,大家見到呢間嘢小心啲。
咁拉上補下啫,據說係收餐廳月費同拆單錢。其實食兩家茶禮,唔怕蝕,反正除左送餐費,唔太多支出。
唔怪得新聞話袋公司業績節節上升啦
賤人羅家聰就剩係識剥削員工
而家送一單1K幾既四十蚊都無
等餐廳等耐D隨時變最低工資
拎唔晒就叫CS派多個人 唔駛夾硬嚟
去戶戶官網選擇區域變更請求,然後填表即可
九龍邊區好做d?
呢到重有冇舊制人?
哂氣啦,上年8月申請轉區到今日都未轉到
月尾淡市吖ching 8月6號開始會好多單 聽日就去坐下休息下
me
由於安全理由,我們將會關閉HKSW及HKSYP直至晚上10:30時(8/4)。請儘快離開到安全地方。
你的數據會被調整。
Due to safety, we will be closing HKSW and HKSYP until 10:30pm tonight (8/4). Please leave to somewhere safe.
Your stats will be adjusted.
屌喇味,繁時都冇單,含得撚
班中產想點,你唔出嚟示威我唔怪你,連外賣都唔叫
老銅/灣仔舊制揮手
舊制撚
R老底專員
袋鼠表示理撚得你
熊貓支持罷工我地即刻出email搶客先
你掟返啲更出公海咪罷工囉,駛鬼同佢講咩
雖然今晚預咗好多單,不過都停一日工,支持班為香港未來奮鬥緊的手足們
由於安全理由,我們將會於今日8/5停止所有區域的送餐服務。
請放心,您的數據將被調整。請路上小心!
我們會在恢復服務時再通知您。
Due to safety, we will be shutting down delivery service in all zones today Aug 5. Don't worry, your statistics will be adjusted.
Please stay safe on the road!
We will inform you when we resume delivery

想問下各位巴打補底同任務嘅錢係咪另外出 ?點解我唔見有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞