[又開live] 罷睇杜汶澤喱show,直至換走貝依霖呢個冇人性嘅奶共偽人

776 回覆
2440 Like 46 Dislike
杜汶澤你一日仲用緊呢條大陸雞
我一日都唔會再睇喱show
一句 [貝依霖] 定 [莊端兒]
https://lih.kg/785796

要唔要睇下自己有冇正皮個呢個po?
睇佢杜汶澤 喱騷LIVE, 杜生成程背對住佢
pre record 嫁
只係貝依霖冇野講
屌你老母又一件賣港賊,推鳩爆佢
唔計政見佢都係垃圾啦
三句唔埋就扑野,乜都係扑野
盧覓雪高汁九班
LIVE黎, 睇到最後果幕就知
冇野講係因為佢本身就同倫伯冇分別
既然你哋都唔介意警方5點錄定,10點播片,一定唔會介意我哋今晚直播返尋晚錄定嗰集GENIUS BAR㗎啦!想睇三位主持喺節目入面,講下咸濕倫&低「B哥」等老人問題,今晚十點,準時收睇GENIUS BAR~
雪雪
杜生個台之中,最豪放係佢。
莊端兒只係肯露奶,做壹鳩都係靠杜生帶住。
以女論女Renee緊係無敵啦,傻更更又靚又可愛又大波,係男人都鍾意啦!但喺杜生個台佢只係一個好正嘅花瓶。
貝依霖叫做有樣有波肯露之餘,仲有拍得住杜生嗰種市井麻甩,佢爆粗講甜嘢可以仲放過杜生,呢個就係佢嘅存在價值。

利申:中立撚,我鍾意睇佢哋講嘢唔等於我完全buy佢哋。
吓 其他話題完全搭唔到嘴 一味
haHaHaHahhhhhhhhha

屌唔屌得你呀?
这些卑劣的香港艺人在中央最艰难的时候在干什么?
是在帮台湾拍电影帮台湾贬低中共,但在香港回归母亲怀抱后,
就立马变了脸,捈了点胭脂就想装成爱国艺人,
说白点就只是为了钱。
人为财死,本无不可,
但借用爱国之名为赚钱,
有钱就让子女去敌国享受世界,
这种艺人实在恶心至极。

我强烈遣责此等视爱国为生意的香港艺人,
并呼吁国内同胞一同抵制他们,
只因为爱国是身为人的基本,不是你等赚钱的工具。
有些艺人如汪明荃小姐从一而终地热爱国家,
这才是值得我们骄傲的香港儿女。

#爱国不是赚钱工具

https://lihkg.com/thread/1285367/page/1
張cap圖show到d咩?
即係有定冇
罷睇
臭雞一隻
咁我屌得未者
你話冇咪冇囉
你鍾意屌到佢塊鮑皮反撚開哂都得TIM
罷睇
杜汶澤
24分鐘 ·
香港人真係好包容,正所謂差佬五點錄影九點播,我哋今晚又重播,咁都八千幾live view!感謝各位!

屌你 無視哂D COMMENTS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞