[又開live] 罷睇杜汶澤喱show,直至換走貝依霖呢個冇人性嘅奶共偽人

776 回覆
2440 Like 46 Dislike
我係女都覺得renee好丁
佢今集一定好撚尷尬 又要扮笑
講完一排啲人咪又狗衝返條女不斷奶不斷奶
自從上次單嘢,已經unsub左直到而家
咁你自己諗下啦
貝依霖係藍絲都唔係今日先講,點解重可以係杜狗嘅節目生存? 你估杜狗會唔知?
係因為杜狗呢啲小人嘅人格有問題,政治立場黃絲藍絲根本唔撚care,最緊要夠大波夠淫可以俾你班咸濕仔J 佢就有收視有錢賺
正如拖糧封殺人之後 佢俾連登仔屌都係唔撚care,你屌佢佢就四面受敵八面威風,然後唔好阻住佢搵錢就得

我屌你老母

原來今次都屌人白痴呀
反杜狗 = 三毛
邊有可能無屌,杜汶澤咸濕都唔係新聞啦。點解香港咁多女唔用,第一個用就用隻大陸雞,大陸雞出名床技勁㗎啦

中年廢老+大陸雞
藍屍到仆街
推到收皮
冇得兜啦

私人facebook仲係度屌示威者 屌泛民!
其實佢無錯咖喔,如果香港變一言堂係米真係一件好事呢?!

縱有樓主啲cap圖全部係黎自佢6.14或之前嘅story!po埋615之後嘅所有野先會有呈現到一個完整嘅事件喔!

其實6.9-6.14好多香港藝人,如柏豪,supper 嘅sunny錦,係完全唔表態,唔出聲咖!!!因為佢地有佢地嘅顧慮!點解要去強逼人地表態,然後人地有異見又不斷屌人地!

我地係要用事實去說服呢啲有另一種諗法嘅人,而唔係係度杯葛任何人!如果人地一有唔同嘅睇法,我地就杯葛、譴責或孤立呢啲人,我地同630係添馬個啲奴才有咩分別?!

希望大家明白行出黎嘅200萬人當中係有唔少嘅淺藍、中間派嘅人!佢地無可能一開始就認同我地,只係透過我地不斷呈現事實而證明我地係啱嘅,說服佢地加入!

我地同藍絲唔同嘅地方係我地識反思同分析嘅能力,如果盲目屌人嘅話,真係同藍絲無分別!
推 你藍絲無問題 但唔好扮中立 扮黃呃人
冇變過 雨革到依家 一撚樣
on9
post咗啦 盲撚
立法會一樣屌到示威者仆街
佢屌得人
人地屌得佢
好公平
成日屌佢老味,嚇走佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞