[又開live] 罷睇杜汶澤喱show,直至換走貝依霖呢個冇人性嘅奶共偽人

776 回覆
2440 Like 46 Dislike
根本係睇每個人自己點睇咩叫言論自由。
如果你將藍絲當成推崇極權同暴政嘅人咁呢啲言論你咪唔會包容囉
正如幾文明幾自由嘅地方都唔會有人包容支持納粹/種族歧視/濫殺無辜/強姦婦孺嘅睇法掛
如果你覺得呢種唔同唔牽涉更重要道德價值嘅問題,只係單純睇法同喜好嘅不同嘅,當然要去包容呢啲不同聲音唔做一言堂啦
已經無乜睇杜生,開頭睇係幾好睇既
睇多幾睇都係不了
咁你哋又封殺梁家輝?

updated: 佢facebook針對69 612 啲說話同梁家輝冇分別
我愛renee
所謂殺人放火金腰帶 修橋舖路無屍骸 咪呢啲
冇睇好耐了
邊個封梁家輝,再者,似乎請都唔到
罷睇
呢條女以前ig個名寫贝xx
人哋衝立法會就暴力 你欺凌人打人屈人就唔暴力?
下? 我淨係見到佢po自己日常野,根住就俾人屌,inbox叫佢表態,跟住先開po爆seed渣bor。

正常人俾人係咁inbox煩都會開po爆你幾句啦下話?睇左樓主咁多張圖淨係睇到一個唔知乜水,冇証冇據既人話佢係藍色,冇一個post有表達自己咩立場wor,咁都可以屈鳩人地係藍色?

鐘意淘寶就係藍絲? 唔撚識六四,不問政治又係藍絲?

根本連登仔本性就係憎人富貴厭人窮

利申:對杜生d節目完全冇興趣,純粹睇樓主果幾張圖發表自己心聲,唔知有冇前傳miss左
有啲咁既事
喺度講冇用呀, 上去留言啦! 等多啲人認清楚佢嘅真面目
https://www.facebook.com/officialchapmanto/photos/a.657815361024154/1425175644288118/?type=3&theater

正你老母
憎人富貴?雞會有幾富貴
佢支那出身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞