[又開live] 罷睇杜汶澤喱show,直至換走貝依霖呢個冇人性嘅奶共偽人

776 回覆
2440 Like 46 Dislike
由此睇得出貝依霖評價已經唔高,點知近日又出事!六日前佢喺清談節目《GENIUS BAR》第七集竟然用輕鬆、講笑既語氣憶述自己讀書時期屈同學既事跡。貝依霖一開始講返自己家庭,話自己係破碎家庭長大,十二歲已想搬出屋企,差唔多去到同屋企人斷關係既重度,所以嗰陣努力做model,接受頭條同校刊報導賺多啲錢。嗰陣老師成日針對佢,覺得佢不務正業、無心向學,連社工都幫唔到佢面對呢個八方受敵既窘境。可能因為咁貝依霖慢慢變壞,除左有師兄想收自己做契妹,仲一巴打落同級男風紀度,扮喊話返人地轉頭,搞到老師鬧男風紀。

最誇張係有次同另一位B同學喺女更衣室唔知因為咩原因暴打D同學,推跌佢、摑佢,而C同學企喺度冇打過,負責睇水。最後比老師發現件事,貝依霖同B同學夾份將罪名怪曬落C同學身上,令無辜既C同學入左女童院三個月。佢三個月都冇去探C同學,連杜汶澤都忍唔住話佢好賤格。貝依霖毫無悔意、理直氣壯,相反今時今日依然覺得自己好威、好驕傲。唔少網民都留言話假如件事係真實在唔可能接受,對佢既行為表示反感。
https://ent.fanpiece.com/m/purestalker/c1330282.html
推到佢仆街
又開始清算
唔表態可以收聲,又要出聲屌人又要載頭盔,呢d叫心虛,唔撚係是中立。
而且仲要欺瞞觀眾,個台咩人睇大家心照,咁鐘意露波又要出聲屌反送中既人,死返去屯門公園同d阿伯un,無人想見到佢
同路人會話書店賣本土書唔重要?

同路人會話反共即係思想古老?

同路人會話大陸好過香港百鳩倍?

同路人會話六四who fucking care?

同路人會話雨革示威者係on9?

同班廢老就同路人!
題外話,壹鳩點解咁耐無再出?
佢自己表態咋喎
因為反送中 可以見到杜生其實係care

不過請條咁嘅女
罷工一部分
唔表態會話書店賣本土書唔重要?

唔表態會話反共即係思想古老?

唔表態會話大陸好過香港百鳩倍?

唔表態會話六四who fucking care?

唔表態會話雨革示威者係on9?

如果佢話自己一個月之內突然改變咗 支持反送中 我估都冇人信
佢image係性女都冇問題 但做人咁能賤仲要不知悔改真係收一收皮先

杜狗拖人糧都重有人睇?
奶共嘅人格都有問題
一個支那雞
一個本土香港人

點比?
學共產黨套羅輯
踢走你都大把人做
係呀 facebook千幾like呀
我個人就最公平嘅,尊重貝伊霖言論自由,咁點解唔可以尊重梁家輝言論自由要杯葛佢
ok 即unfo佢ig
垃圾
我無嘢講 唔抄 唔再睇
我無嘢講 唔炒 唔再睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞