[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (14) Tennocon 2019

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
上面條list
聽講ember同volt係大buff 但點解上唔到榜?
PC黨留名拉客
更新行先,玩家多D, 畫質靚D, 操作容易D
利申:PC單機毒撚
仆街頭先完成咗内戰之後唔知做乜又load返去逃離飛船嗰part,以為打個幾兩個鐘冇晒,果斷閂game再開,bug到爆炸
想問下pc會唔會有群可以一齊打,因為見咁耐都好小見香港人玩warframe,組唔到團,日日玩單機踢
*單機場
PC仲有免費最新大量bugs試玩
點解你好似特別黑仔
其實我嗰時都應該打咗有1x場先齊
點樣先為知full build
你見呢度推post都咁慢仲開乜鬼群
1來太難約時間
2來隻驚開頭真係有好多目標..每個人想做既嘢都唔同
12月大更新前都見唔到有咩特別需要組隊嚟過
香港人唔係少玩warframe
係個心態唔識合玩會比較正確..常見有以下
1. 有咁多新驚做咩要我玩幾年前既舊驚 (但係WF 6年keep住更新..其他新驚更1,2次就停/更完仲衰過冇更)
2. 冇朋友陪我打 (老老柒柒...每個人必經階段遲早喺你身上發生)
3. 隻驚成日無人玩 (首先你要明白呢隻唔係1隻中文驚..就算你玩亞服都唔會有人主動同你講中文..唔識英文所以唔想接觸外國玩家..但係偏偏最多玩家就係北美服..除非係交易...基本上係唔會用到英文)
4. on9驚整1樣嘢要成12/24/72粒鐘 (除非你全職打機...基本上你打完其他嘢之後..d嘢已經整完等緊你)
5. 全部嘢都要用白金/課金 (我玩咗3年幾身上白金全部喺人哋度揾返嚟)
6. 香港玩家通常冇耐性 (今時今日同1隻驚玩超過半年會有幾多人..速食課金驚係時勢所趨 [課金就會最勁/我要爆機 - 你唔會喺呢隻驚度揾到]..但係換返嚟既享受時間亦相對地短...貪新忘舊係人之常情...同時都請你珍惜下剩低落嚟仲有良心既公司)
請善用youtube嚟揾build
(常用字眼: [甲名] / build / 2019) 睇嗰堆最多like數就得
又或者 #1既warframe builder
幾百樣野做 到頭黎可能係金星釣下魚算
其實你追返以前d進度已經好犀利
咁快打到仲裁我都俾你嚇親
有興趣可以1齊打下仲裁
我都仲有少少嘢未刷
等你再升勁d 1齊打精殿
周街玩venom
有成40套甲咁你就知道要上頭10係有幾難
頭10係會睇幾樣嘢包括
1. 生存能力 (生存=有輸出)
2. 全面性
3. 控場能力
volt係好用但係前10唔會有佢份
ember就算吧喇用嚟清垃圾打d低呢場就得既
Nova 蘿莉身形贏晒

不接受反駁
薛凱琪嚟既屌
Nova微微突起嘅胸部同脹卜卜嘅腹部好正
終於攞到
實在太好J
T媽
生化細路
第一次打仲裁生存 d怪密到冇時間reload
駛唔駛同你打返場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞