[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (14) Tennocon 2019

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
加爆範圍打interception 算9數啦
小弟PC版,5年無玩。
今次返黎見到多左好多新野,多到唔知點起步。
好迷惘,有無巴打可以介紹下呢幾年多左D咩系統/玩法

P.S.我對隻GAME最後既記憶係用ASH既4技屈到悶而棄GAME
重想問問#1既巴哈公會有無推薦入邊個?
邊個會多巴打D?
平時有Discord一齊組隊打機嗎?
太大轉變多到講唔晒
慢慢摸返上手吧
睇多d youtube會易明d
呢度乜group都冇
因為明知好多人玩幾玩又放低
新手想問下,見到開放世界啲人行路果時有啲火特效,係咩黎?
ash已經nerf到 變左咁
btw nyx 係main邊個skill多?應該用咩mod build?我暫時係撐range,duration同eff.
早兩日第一次入fortuna
首歌正撚到
輪椅prime
霍金prime
幫你揾過youtube但係真係少片到仆街
證明真係堅少人用 (不過都仲有佢既生存空間)
建議你去試頭版warframe builder 條link揾人哋post既build自己試
懶人link:
https://warframe-builder.com/Warframes/Builder/Nyx_prime
youtube有加長10粒鐘版本
輪椅個轆裝埋火幻紋
高檔級玩具嚟
唔計有d閪材料淨係100萬建造費已經攞你命
都未講得1%既drop rate
lee個先係重點當你刷到素材刷到double有多個陣,但你仍然係未刷到
冇得交易?
冇玩幾年回鍋見到多左個開放世界,又見人地d戰甲靚左好多又有特效
今時不同往日
我相信75%仲難中過佢...但係呢度咪又係周街都中
周街中嘅嘢永遠都輪唔到我
年尾仲有1個太空戰爭版...所以呢個時候pickup返差唔多
巴打知唔知而家要升武器戰甲打咩關最好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞