[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (14) Tennocon 2019

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
你有買到rhino個pack
咁把boltor p都ok既用嚟打殲滅
不過齊mod都要極3~4先裝得晒
pack以外既主武你6段以家咪hek打補獲 (個人覺得)
其他人會話Ignis / Kohm
副武就金星kitgun既catchmoon...不過你整都有排
近距plague系zaw / nikana p / atterax / guandao / scoliac 都ok
不過以上所有武器都係要你有mod先會發揮都佢哋既作用
點配就參考youtube同頭版warframe builder
定係我skip 4k 開曬所有圖同主任先
4k mod初期冇咩大影響
中後期先會凸顯佢既重要性
再唔係你揾嘢嚟同人換都仲得
唔1定要揾白金嚟同人收
就算有4k

你都未必夠錢/endo升
升咗都未必夠位用

不如用平原augur系列,順便仲可以刷吓focus lens

augur reach+stretch/
augur message+continuity/
augur secrets+intensify
就算有4k

你都未必夠錢/endo升
升咗都未必夠位用

不如用平原augur系列,順便仲可以刷吓focus lens 同升聲望

augur reach+stretch/
augur message+continuity/
augur secrets+intensify
用公會藍圖整咗把侍刃玩,冇架式mod得兩段好廢,架式mod有冇話玩到去邊先開始出?
武器名後面既英文係唔係冇咩特別用途?
你可以去warframe wiki搵nikana, 個page寫哂呢類武器有邊幾把同有咩stance

nikana有3張pve stance, 會跌呢3張嘅怪你應該好多都打過

0.03%
唔要嗰時就會跌
喺個dc chat room到見到有人咁玩把連弩癡撚線

https://youtu.be/ldyaakepc7Y
最緊要識玩
事實上把弓係好嘢嚟
邀咗你入氏族
多謝巴打賜mob,連登有愛
加油
做完好事既奬勵
一不離二
人品好
有冇pc玩家一齊玩
利申新手
岩岩回鍋 好迷惘唔知做咩好
新手又回鍋你玩晒
好早期玩 我記得果時岩岩出p ember
呢排玩番d野唔同哂
咁你當全新驚咁玩喇
開星圖打主綫/支任/2個開放世界
逐個逐個嚟pickup
跟住等年尾大更新
另外有好幾個ps4巴打啱啱新加入咗嚟玩你可以join埋佢哋1齊推圖
加左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞