[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (14) Tennocon 2019

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
咁計幻紋最易攞咪流血嗰個囉...20粒就換得
蜘蛛就有機攞2個
不過暫時個人覺得最靚都係smoking同wukong pack嗰個
Sedna Hydron
聖殿?
賽娜星hydron
防御打g族
唔奠喇升甲升武既話
普通配置就得? 因為以前有唔同配合戰甲會打快啲,懷念以前MESA 360度4技
普通配置殺到下怪唔駛太快就得
你殺得快你隊友乜都唔做都係無用
mesa以家360都得既不過畫面都要轉埋360咁解啫
新手想問下life strike係咪多數唔升,就咁就用?

同埋就係戰甲/武器顏色係咪一定要用白金買?
新手想問下life strike係咪多數唔升,就咁就用
< 可以咁講

同埋就係戰甲/武器顏色係咪一定要用白金買
< 係...咁當然d白金唔1定係要你自己課返嚟
間唔中大時大節會有d免費顏色送 (情人節/萬聖節 etc)
同埋2個禮拜嚟1次既黑商都有機會換返嚟
升武器就求鳩其入hydron企一陣就得
升甲就搵friend帶你入adaro
switch版 新手想入氏族
教學文話一定要有嘅Rhino prime有得賣,但我又冇乜興趣想用,如果我由頭到尾淨係玩一套甲嘅話會唔會之後有啲嘢極難打?
如果自己1個淨係玩一套甲會有版難打
rhino p以家可以刷返嚟唔駛買
係地球個山谷係咪一定要用翼 用滑板得唔得
滑版型好撚多
可以用滑板
DE前排先update過個地圖方便玩滑板
thx
升埋套nyx p準備去farm gara
現版本邊把武器最勁
見以前啲P槍 好似唔痛咁
愛係最勁
有人話自制武 有人話XXX
#1 LINK答到你
只要有愛 咩困難都冇
D PRIME版甲拎返黎可以儲姐 唔一定要用既
我都齊哂所有PRIME甲( 除左EX P )
但我出街仍然都只係拎隻減傷T媽
Soma P
史前遺物級"最好用"機槍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞