Oculus Quest 集中討論(2)

229 回覆
1 Like 2 Dislike
Black Friday collection要食好多豬頭骨...
有 daily deal 每日有隻 game 減價
6.99 買咗 The Thrill of the Fight
今日 Superhot VR 19.99
原來唔止,仲有好多 game 都做緊特價
請問下 Quest 係咪唔夠力睇 5K 以上嘅片?
想問下點用oculus quest 打steam d vr game?
買左virtual desktop 好似話要sideload 埋先得
我用QUEST 係官網DOWN 左個APK,但開啟無反應
STEAMVR 又話DETECT 唔到
5大步驟,缺1不可

1.) Quest store買VD
2.) Quest store裝VD
3.) Sidequest VD
4.) Win裝VD
5.) Win裝steamVR
3呢步我唔識搞
[url]電腦down sidequest[/url]
唔係0係QUEST 度DOWN 架? 我試下先,唔該晒
搞掂左
好人一生平安
搭單問下,係steam洗唔洗買多一次VD
Quest 買左VD, 係pc 去 VD homepage 裝就得,唔使買
有冇人試過bigscreen入面買戲飛睇戲?
幾錢同有冇中文字幕?
見佢3d戲好似幾正
有冇線推薦 上網睇好似lindy多人用d
同埋加延長線有咩要求
有無人知nextvr入面個nba是咪要us league pass先用到 我入返自己league pass個acc佢話我fail 定vr pass係另一個plan黎要買?
64夠啦
部機好似新出嘅時候嗰排買,到而家都仲係用嚟睇下小電影同玩下小遊戲咁🧐

報個到先。

感覺冇乜人知有呢部嘢存在。
點解突然之間好似炒起左咁又周圍缺貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞