Oculus Quest 集中討論(2)

229 回覆
1 Like 2 Dislike
點解上個post冇啦啦唔見左
amazon au訂2部 2日到手
唔覺意出賣左prime acct個frd既details
岩岩到左,有咩game推薦
屌老尾, 無神神send 左個email 來 your amazon.com order cannot be shipped 跟住話要verify我既billing address... 仆你個街 唔知又要搞到幾時 等陣又要重新排隊就屌7 佢老尾
beat saber , vr chat , rec room , Pavlov (quest 版仲係alpha, Apex Constructi , 用Alvr or virtual desktop stream steamvr 既game 見好多人講呢d game
會唔會係你張credit card過唔到數,打去卡中心問下好
我一開始怕係釣魚,因為要我send資料去。 搵左CS之後, 佢話係因為咩我買左high value既野 , 防止有人盜用我account 所以要我fax d 資料去verify.. 可能係因為我billing address 同shipping address 唔同, 我係寄去fd既屋企
去到呢一步, 希望係姐係就扣錢要出貨
Ship個地址係咪card地址?
Amazon顯示12號送達,但已收到DHL sms ,track到已到香港清關
就係唔係。。 懷疑就係因為咁 屌 可能本身無事已經發左貨
可能係呢個原因
開左tg group約玩 vr chat , big screen, rec room之類

https://t.me/joinchat/DHC2exOgP0Gm_X4nZ67xPQ
約玩vrchat覺得無左個意思
約玩pavlov. vr版cs
但係通常都係卡中心reject,唔係Amazon reject,佢有無講要點verify個billing address?
我之前買psn點數卡,bill address 鳩打美國白官都無問題
. 佢要我fax credit card statement 去, 問左customer service 一定要fax. 跟住就搵左1d網上fax 機fax左過去。。 朝早5 點fax, 到而家都無回音 連收唔收到都唔知。。。 屌
RIFT S路過一問
你地玩Beat Saber有冇高度錯問題
即係企係到當我趴係到
除左bsaber 之外仲有咩地方多beat saber custom song?
想搵多D 動漫歌
player setting 有得click一下度番個高度
電腦版可以裝 beat drop
https://bsaber.com/beatdrop/
我玩Euro Truck Simulator 有時擰完個頭望右鏡個視角會趴左落地要reset
如果諗住係香港買,係咪要食炒
點解唔amazon 買
用埋個citi 優勢3000千有找
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞