[EDM]呢到有冇電音友?(2)

404 回覆
11 Like 2 Dislike
大家覺得今日邊個最正
個人覺得aoki

Make some fucking noise / cake me

A O KI A O KI

How else am I con get it B 區左後排靜到
4OKI 見冇反應仲問are you ready ?
不過我覺得 Zedd> Aoki> Vinai
Aoki 首No Beef 同Boneless 太靜 冇人跳
各位edm友覺得音響如何?

好過ultra 先
大家覺得今日邊個最正
個人覺得aoki

Make some fucking noise / cake me

A O KI A O KI

How else am I con get it B 區左後排靜到
4OKI 見冇反應仲問are you ready ?
不過我覺得 Zedd> Aoki> Vinai
Aoki 首No Beef 同Boneless 太靜 冇人跳

我都係b區左後排,鐵架附近,得幾個唱how else
我覺得好正 , 同朋友一齊去癲番晚

steve aoki 同zedd 都正

好多人smoke 好大陣味
本身係b , 跟住識d staff 帶我地入a 好感動 行得勁前
本身係b , 跟住識d staff 帶我地入a 好感動 行得勁前

當日識?
琴日唔得閒
一陣睇下YouTube 有冇好心人可以比我J下佢地

勁多人食大麻,好臭

勁多人食大麻,好臭

不知幾香
希望今年ultra都係度搞
Hardwell黎香港就正

呢個位真係好過上次ultra 好多
個人私心想睇w&w

個人私心想睇w&w

w&w 啲festival mix

個人私心想睇w&w

W&W又係正

最衰road to ultra得一日個台應該冇咁多budget
搞 今次個台算係咁 燈光可以再好啲

好想搭到好似miami個台咁正

個人私心想睇w&w

w&w 啲festival mix

佢地又係屈機 chur到爆
Btw希望hardwell今次會打多啲另類野佢啲mashup真係 不過唔知觀眾會唔會冇反應
出發緊

我覺得博覽館d音響正好多 人地傾計聲都聽唔到最爽 正係聽歌跳都跳得落力d
今次企親d位都唔多人跳 攪到好似異類咁 真係得個睇字

我覺得博覽館d音響正好多 人地傾計聲都聽唔到最爽 正係聽歌跳都跳得落力d

有啲人連tremor都唔跳

有啲人連tremor都唔跳

一開始有兩條友企我前面,全程篤手機,唔知入來做乜 阻住晒

但室內冇得噴煙噴火 好似係

美中不足係音響唔得
同尋晚真係好撚凍
不過都無阻我瘋狂rave

我記得個陣DVLM定jackU 有嚇左一下
不過今次企太遠 有同冇都冇分別 乜都睇唔到
依到有無巴絲想去looptopia?
想去但一個人
依到有無巴絲想去looptopia?
想去但一個人

同女友兩個去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞