[EDM]呢到有冇電音友?(2)

404 回覆
11 Like 2 Dislike
冇人陪 張飛又貴 唔捨得買 點知撞正聽日係場內開工 重要8點後就free 有得睇zedd同Steven
呢兩日勁勁勁多新歌
係咪有飛就可以係時間內隨時自出自入?
25號果個好似得zed一個比較吸引

VINAI 先正

點解會有人鍾意vinai
又抄歌,首首都差唔多一樣
睇佢live set就好似成個鐘都聽緊同一隻歌咁

抄歌果到講多d ok?

你應該唔係Spinnin常客
http://www.youredm.com/2014/08/07/vinai-release-song-many-times-get-away/

2016中開始佢地轉左型 copy & paste個名先開始退

又學到野
其實走去碌spinnin個YouTube channel,差唔多首首都一樣

Mainstream 首首都一樣架啦

好似得VIP自由出入(我估)

如果開場就入 到夜晚咪餓死 出咗去咪冇得睇zedd

如果開場就入 到夜晚咪餓死 出咗去咪冇得睇zedd

入邊有野食賣,但我諗諗下應該會俾人出入
有冇人有留意snail

超正,同jacku個首holla out差唔多日日JJ
冇人陪 張飛又貴 唔捨得買 點知撞正聽日係場內開工 重要8點後就free 有得睇zedd同Steven

咁正?? 巴打聽日要唔要人

好酸呀
有無人聽晚dragonland 睇A2?
唔想自己一個睇
你地通常係邊到睇到有新歌架?
你地通常係邊到睇到有新歌架?

social media follow 唔同DJ/Producers 各大Label
或者Youtube subscribe唔同channel 做notification squad
想問張門票持有人名打自己中文名係咪無問題?
ATB is back!!
https://www.youtube.com/watch?v=m34mCmsKzpE

9am 就聽佢個名
BTW, 以前有好多D 合輯俾新入門接觸唔同曲風
最有印象係有隻子彈火車頭封面, 好似BEST TRANCE 2004

而家好似買少見少咁

BTW, 以前有好多D 合輯俾新入門接觸唔同曲風
最有印象係有隻子彈火車頭封面, 好似BEST TRANCE 2004

而家好似買少見少咁

更正

https://www.discogs.com/Various-Trance-Mission/release/340243
留名睇人去fest當落club
聽日有冇手足放vip飛
hardwell Fans

去rave就係唔想聽到啲club mix嘅歌 簡直係噪音,今晚終於可以聽返啲original同高汁嘅remix或者mashup
你地點睇4月台灣個個Looptopia?

陣容得唔得?

你地有無興趣想去?

lineup黎講放係外國既rave都算勁, 唔同genre既大牌都有. 台灣咁近絕對值得去. 可惜我行唔開.

其實三個stages已經分哂唔同genre. mainstage, trance, hardstyle/dubstep/trap.
各個stage既重心盤, 排名已分先後
mainstage: Martin Garrix, KSHMR, Yellow Claw, Sevion Lions, DVLM(個人唔鍾意)
trance: Markus Schulz, Ally Fila
hardstyle/dubstep/trap: Snails, Nghtmre, Coone, Brennan Heart

時間上咁多個一定撞, 自己研究再決定睇邊個, 或者每個睇一半

去rave就係唔想聽到啲club mix嘅歌 簡直係噪音,今晚終於可以聽返啲original同高汁嘅remix或者mashup

聽到兩首完全唔關事既歌好靚咁mashup埋一齊果時真係會叫出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞