[EDM]呢到有冇電音友?(2)

404 回覆
11 Like 2 Dislike

真定假 我見官網未有資料

我覺得伏伏地

真定假 我見官網未有資料

我覺得伏伏地

應該唔會有伏掛

同韓國同一時間搞

Yes

應該有啲DJ完左第一日就飛去第二個場 你唔講我都冇發現係同時間搞

上網買左飛去啦 early bird 已經無曬
小女第一次去mf係2015年
Don't let daddy know
自從去左個次就深深地入左edm坑
個次有請the chainsmokers打碟 仲要係6點幾
個場得三分一人 因為越大既dj越遲上枱
我就以為佢地流流地

點知帶興曬成場啲人 我就即刻記底佢地咩名
仲跟埋佢地去after party 係magnum

番屋企上網做下功課做小fans
可能係我無知 個次mf後吸煙者越黎越紅
就感覺好似睇住佢地大咁
小女第一次去mf係2015年
Don't let daddy know
自從去左個次就深深地入左edm坑
個次有請the chainsmokers打碟 仲要係6點幾
個場得三分一人 因為越大既dj越遲上枱
我就以為佢地流流地

點知帶興曬成場啲人 我就即刻記底佢地咩名
仲跟埋佢地去after party 係magnum

番屋企上網做下功課做小fans
可能係我無知 個次mf後吸煙者越黎越紅
就感覺好似睇住佢地大咁

佢地未出closer前係香港冇乜人識 我係佢地主要玩remix時已經留意佢地,我個人都係鐘意佢地以前啲歌多啲

同韓國同一時間搞

Yes

應該有啲DJ完左第一日就飛去第二個場 你唔講我都冇發現係同時間搞

一齊 ?我都買左飛,第一次去ultra好期待

同韓國同一時間搞

Yes

我係到諗如果班dj班機delay左好大獲
上次香港skrillex無出黎就係班機delay

同韓國同一時間搞

Yes

Ultra唔會有咁嘅問題

同韓國同一時間搞

Yes

可以一齊呀 Tg?

Yes

可以一齊呀 Tg?

https://t.me/fatpp
https://youtu.be/fzQ6gRAEoy0
合作新領域

KSHMR BB呀
人地隔離台灣已經有Tomorrowland
https://youtu.be/fzQ6gRAEoy0
合作新領域

KSHMR BB呀

Porter Robinson
有冇巴打會去looptopia
有機會可以一齊玩or影相
我地團大約十幾個到
我地團大約十幾個到

同女友兩個去
人地隔離台灣已經有Tomorrowland

個直播來啫
我地團大約十幾個到

同女友兩個去

本身計劃想去,但係請唔到假
我地團大約十幾個到

同女友兩個去

唔去會後悔 咁近又咁大型
我地團大約十幾個到

同女友兩個去

我都想兩個去
我地團大約十幾個到

同女友兩個去

真係好可惜
一壓力大就想聽hardstyle
有冇推介?
有冇推介?

https://www.youtube.com/watch?v=gfFOjnRLw8M
呢首幾減壓

NO FUCKING MERCY
我地團大約十幾個到

同女友兩個去

唔去會後悔 咁近又咁大型

不過我6月去新加坡ultra 機票酒店同ultra飛都買齊晒
有冇推介?

https://www.youtube.com/watch?v=gfFOjnRLw8M
呢首幾減壓

NO FUCKING MERCY

有嘗試去聽下hardstyle,但聽得耐真係頂唔順
有冇人諗住去去creamfields/Leeds fest
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞