[EDM]呢到有冇電音友?(2)

404 回覆
11 Like 2 Dislike
有冇巴打會去looptopia
有機會可以一齊玩or影相
我地團大約十幾個到

巴打係咪去左 post啲相上來J下得唔得
我地團大約十幾個到

Sorry啊巴打 我慣左去音樂節唔影相同拍片嫁
我地團大約十幾個到

kshmr世界第一 martin睇到一半走左
我地團大約十幾個到

個個用手機睇show 我最多影一兩張相
我地團大約十幾個到

態度正確 我會影小小相
我地團大約十幾個到

態度正確 我會影小小相

記憶係記係個腦到嫁 唔係電話到
同埋你既反應係對表演者既尊重
有冇巴打去左尋日澳門hardwell
我地團大約十幾個到

態度正確 我會影小小相

記憶係記係個腦到嫁 唔係電話到
同埋你既反應係對表演者既尊重

認同,影一兩張相咪算,全程用手機睇show唔知睇嚟做乜
有無人鍾意Deadmau5

唔鐘意佢嗰類Trance

唔鐘意佢嗰類Trance

幾舒服吖hea住聽一流
多數同邊隻耳機聽edm
多數邊隻耳機聽edm
多數邊隻耳機聽edm

Bose QC35
多數同邊隻耳機聽edm

marshell 貪佢個樣夠vintage
多數邊隻耳機聽edm

Bose QC35

base勁?
多數邊隻耳機聽edm

Bose QC35

base勁?

可以再多少少,但都算唔錯
Live 百大頭10名dj
差skrillex 同oliver未睇過 其他都現場睇過晒
前排睇埋major lazer.timmy trumpet同vini vici
仲有好多 呢一年狂去party 睇左勁多dj既live

唉 台灣個樂托邦無去到
想睇kahmr淨係

黎緊4月尾會去日本Edc ,9月上海ultra
6月個韓國ultra都好想去 d fd決定晒已經
Live 百大頭10名dj
差skrillex 同oliver未睇過 其他都現場睇過晒
前排睇埋major lazer.timmy trumpet同vini vici
仲有好多 呢一年狂去party 睇左勁多dj既live

唉 台灣個樂托邦無去到
想睇kahmr淨係

黎緊4月尾會去日本Edc ,9月上海ultra
6月個韓國ultra都好想去 d fd決定晒已經

6月去新加坡Ultra

仲用deadmau5 style remix左歌
https://www.youtube.com/watch?v=aLmE3YBNt_o

https://www.youtube.com/watch?v=aLmE3YBNt_o

巴打自己remix?勁

巴打自己remix?勁

YES
終於有人知音人

有producer
大家交流下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞