[EDM]呢到有冇電音友?(2)

404 回覆
11 Like 2 Dislike
依到有無巴絲想去looptopia?
想去但一個人

組緊團

成左團?
Join埋你地得唔得

比想像中貴

團體飛都要6800台幣

陣容唔強大?

第一次去呢d fest就係dragonland
聽完好想再去

4月拎到假一定去looptopia

same,去完dragonland我就決定要去looptopia

Hardwell fans 4月8就可以去澳門睇啦
Skrillex 同W&W fans表示連佢地幾時會黎亞洲都唔知

W&W 超正 突然諗起 don't stop the madness
現場打真係好有氣氛

W&W festival mix真係世界級
首still d.r.e festival mix

呢首堅正 呢位會然高汁

巴打都識野 我第一次都係 Hardwell ultra Miami 2016個set聽到 一聽就覺得好正

佢啲mashup真係
有幸睇過佢澳門個live 真係無欺場腳都軟
佢2015個set都幾好

佢啲mashup真係好勁,同埋佢嘅house係我心目中係第一位

佢幾時先出新碟 講左好耐都未出 佢同atmozfears首新歌好正 希望係澳門會打
依到有無巴絲想去looptopia?
想去但一個人

你地係邊度買飛?

唔上官網買仲有邊到

Skream
Mike L <3
Knife Party
Kaytranda
skrillex
想問下你地用咩音樂平台APP
SPOTIFY個D會唔會齊D?
用開MOOV,諗緊轉唔轉好
之前係dragonland 有首歌好想搵返,唔知各位巴打知唔知
首歌係好多set 都有,通常連住7 nation army 一齊哼

spotify 我用緊覺得啲歌都幾齊

Spotify edm最多最齊

好好撚多 快d轉

W&W 超正 突然諗起 don't stop the madness
現場打真係好有氣氛

W&W festival mix真係世界級
首still d.r.e festival mix

呢首堅正 呢位會然高汁

巴打都識野 我第一次都係 Hardwell ultra Miami 2016個set聽到 一聽就覺得好正

佢啲mashup真係
有幸睇過佢澳門個live 真係無欺場腳都軟
佢2015個set都幾好

佢啲mashup真係好勁,同埋佢嘅house係我心目中係第一位

仲有佢果兩首hardstyle dr.phunk remix又係好正

現場聽到到底有幾多人識跳
有冇巴絲聽開armin van burren 同tiesto
有冇巴絲聽開armin van burren 同tiesto

Armin正 不解釋

Spotify edm最多最齊

Soundcloud 探索新歌
之前係dragonland 有首歌好想搵返,唔知各位巴打知唔知
首歌係好多set 都有,通常連住7 nation army 一齊哼

有冇人知

有冇人知

W&W - Arcade

有冇人知

W&W - Arcade

搵到了係kernkaft 400
好撚中意dj蛇d歌
但產量低
有冇巴打有差唔多既推介
let me love you同middle呢d
好撚中意dj蛇d歌
但產量低
有冇巴打有差唔多既推介

get low
turn down for what
好撚中意dj蛇d歌
但產量低
有冇巴打有差唔多既推介

get low

你個名
三月十日去marshmallow
好撚中意dj蛇d歌
但產量低
有冇巴打有差唔多既推介

鍾意佢首 pigalle同sahara多
Dj snake 緊係睇佢live 先正 將自己d歌無限組合 有幾多個dj會咁打
好撚中意dj蛇d歌
但產量低
有冇巴打有差唔多既推介

get low

propaganda
有冇人玩開耳機 係咪edm通常買動圈好啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞