Fujifilm討論區 (46) 有錢邊個唔想玩中幅?

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
唔拍片嘅話其實好夠做
ONA
如果用緊 T100,依家換嘅話我會揀新 processor 嘅機,暫時得 T3 同 T30
呢枝好呀,輕得嚟畫質好好,夠玩㗎喇
Xpro2個processor同sensor同xt3比會唔會差好遠
本人淨係影相同主要影街 但係xpro個造型真係好吸引
定係應該等xpro3
Pro 系列夠期出新機,睇吓你心唔心急啦

https://en.wikipedia.org/wiki/Fujifilm_X_series
唔好fake 人啦
kit 鏡應該用1855
唔 fake 喎,我都用緊
佢又新手,如果佢未買就可能考慮吓 18-55,買咗就完全唔使再諗換啦
https://youtu.be/lBTBZpA19d0
1545 真係好快覺得唔夠用
呢枝只係我其中一枝,千二蚊好抵用。如果嗰日想輕裝就好啱。
一機一鏡會揀35.4
5700,8左右,我前兩個月買仲貴多幾百,二呢兩個月已經回落左幾百蚊
唔夠用嘅意思係乜?
枝1680仲未出呀屌
等緊佢取代枝1855
如果新手學影相, 係咪XT20 + 18-55 性價比抵屌D?
少拍片係咪無乜需要上XT30
去旅行影下風景既話 x-t20夠晒用
停電?
prixe.com 睇係咪已經無晒行貨
去肥花問下 可以睇埋x-e3 2部機無分咁咁濟
兩張都停電
GFX100 Camera Body Firmware Update Ver.1.01
https://www.fujifilm.com/support/digital_cameras/software/firmware/gfx/gfx100/index.html

The firmware update Ver.1.01 from Ver.1.00 incorporates the following issues:

1. Stability improvement of operability when the GFX100 is connected to an external power supply via a USB cable.
2. Improvement of connectivity with smartphones and tablets when “WIRELESS COM. FREQUENCY SETTING” is set to 5GHz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞