最近睇緊近套韓劇 6

1001 回覆
20 Like 43 Dislike

出voice 4都未必追落去
劉亞仁 👍85後第一個青龍影帝, 參加過反朴槿惠政府遊行, 他被記在朴政府手中一份「文化演藝界黑名單」中, 朴槿惠當選前劉亞仁已經表明不相信朴,當年仲同朴班支持者舌戰。對不公義從不含糊, 一路走來始終如一 。
唔好啦掛
有時覺得李陣旭有d似 綜藝節目《Roommate》嘅大谷亮平
似啊
其實我鍾意佢講多啲case 好似第一季個整容婆婆同小朋友匿埋係洗衣機 都好深印象 又感人又有意思
第二三季都係講dark web 有啲悶
好睇 但後面開始有啲拖 申惠善演技搭救
voice 1 其實吸引好多,同埋好多位氣氛真係營造到緊張感同驚慌感,洗衣機同2次木衣櫃藏屍真係嚇到瀨屎
voice 2 & 3果種感覺已經無咁強烈,依兩季加埋最多只係記得高大衞直播喪屍同大阪溫泉旅館;淨係覺得依兩季對白同信息輸出好急,有種睇到好頭痛既感覺
VOICE 1 衣櫃藏屍個幕我仲好深刻~~~
重要對眼望實,痴線架
Www第十集結尾好有共嗚
好睇啊 我都追緊
檢法2,張哲真係人格分裂
無人睇指定倖存者:60日?
頭一集好正喎
春夜節奏好慢
但睇到好頂心
感情明明係2個人既事
但事實就唔係
好憎個前度 搞咁多野
已經露底
睇到live,要等下星期先有得睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞