最近睇緊近套韓劇 6

1001 回覆
20 Like 43 Dislike
暫時睇成個政府大粒個d冇個好人
電視version係咪會cut晒佢...
用手mung開啲肉
山茶花入面除左男女主角 大部分角色都好乞人憎
香美勒索盧圭泰 盧圭泰廢但認叻大男人 姜選手自以為是想認返個仔 班阿豬媽講是非
本身仲以為個秘書長係好人

無敵的士同一發火箭炮唔換彈
不過so far都係好睇
十幾個人每個人拎住支ak 都射唔死個幾丁拎手槍嘅友
個個都大模廝樣咁行落車 又唔會中槍
去醫院嗰part話'10分鐘同你去到' 仲以為會有咩特技車技會出現
點知乜都冇就到咗大使館

我想要追擊戲啊
我唔要睇佢地係監獄自high玩high five
我覺得d人又未至於乞人憎
角色幾貼近現實
盧社長同班師奶有時好搞笑
所長同律師老婆好好人

得香美真係
比成隊兵又AK又迫擊炮圍射都可以有五個人走甩,好跨但好好睇
男主出現左劇情緊湊埋,幾好睇,男主做得幾好
女主有D巴渣不過都幾可愛既
女主好矮?定D男太高?女主著高跟鞋身高差好Q多
女主無高過啦,佢係castle都係咁
女主矮 再加 男主好高 有1米9
唔敢睇
其實盧社長都有少少慘 個老婆係律師咁叻 做咩都俾老婆鬧 所以要係出面搵虛榮感
b香美真係好乞人憎夾硬勒索人 仲有姜選手個老婆 終極西女人 連個女都唔理

睇到最新果集 東柏阿媽成日飲果支energy drink 係咪係殺人案既現場發現過幾次
其實好暗下,唔會太核突
第8集尾真係好正 一天好型
第6集最尾我睇到喊撚左
端午好可憐
最後一天終於叫到端午個名真係老懷安慰
白經真係好仆街
就算之後點兜, EVEN 佢醒覺都不了
白經開始鐘意女主跟住又要同一天爭女
反轉白經表白埋套劇愈來愈有趣,
套劇每個人物都寫得幾好,個個人物都好有印象
無論白經點仆街都好吸引 由www開始中意佢
依家變咗白經係男主 端午升lv變女主
打完網球之後
宜家D人吹白經HARU CP
如果南柱,呂珠再反CUP就正囉
利申:無睇漫,9UP
阿斯達年代記又停左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞