最近睇緊近套韓劇 6

1001 回覆
20 Like 43 Dislike
就算係都唔會原班人馬做足54集,你睇睇佢啲cast
隔太耐,好冇引
真係好難講 佢拍第一季已經係韓劇最高成本,有心掉錢落去拍都唔出奇,更何況今次第三段開始個名叫做XXX的序曲,即係第二季班主角應該仲留係到,最多係張東健死左
睇完voice

以下劇透注意

都估到最後會安排都強優死成世人被人誤會係殺人犯 最後落得咁既下場 好sad
但收尾好似有少少趕
同埋唔太明點解話送佢阿哥去醫院養病 但後尾又係日本俾人收養 最尾方濟輸竟然真係未死 彈鋼琴個女人應該係大boss 可能暗示有機會有第四季
唔係度度有得睇
如果拍season 4唔爭在換走埋女主角
仲有第4季...如果方濟輸係山崖個度死埋,應該可以埋尾

第4季換返張赫返黎?
張東健應該唔會死 我估係會同宋仲基爭皇位爭到最後
阿薩氏個呀婆都預言張東健係毀滅世界 宋仲基係拯救世界
叫武伯2揀1去協助 張東健點會死

呢套野都比人叫做韓國版權力遊戲
原cast出54集都唔奇啦 Netflix最多既就係錢
一日有Netflix條水 一日有人睇 都唔洗擔心錢銀問題
但係佢9月先播尾6集,有排等 已經唔諗第二季。同埋唔知野人宋仲基經歷完今次個性格會變成點呢 好想快d睇,仲有我覺得正義撚武伯實會因主角而死 到時又係主角第二個脫變
編劇最後一集真係膠化曬,根本為死而死,邊有可能一黎就瞄頭,而唔係瞄軀幹/打手腳抑制行動,更何況仲要係自己友阻止緊個犯人啵
仲有就係都sir中左一槍再加比金木勒完頸,話彈起身就彈起身,仲要夠力衝去勒翻金木轉頭
最後就係明明出動team有2個及後到左同埋發現朴sir比金木射中2飛瞓係度,點解之後會反而遲過班幪面特勤隊入到去都Sir到如果係佢2個到先一定唔會需要開槍整死都sir囉
真係好撚嬲最後一part亂咁黎啲劇情
最近係Netflix 見到有原來是美男
又翻煲左次
10年前嘅劇依然係咁好睇
不過我每翻睇一次都有唔同感受
今次再睇覺得,AN JELL三條友其實根本一d都唔fd
Btw 10年過去,主角們都好似肥哂,舊時真係好好J
韓劇芝加哥打字機致年輕的一段對白
美男
檢法男女2 原來張醫生真係人格分裂,但暫時冇人知
東宇爸爸 唔通真係殺左佢媽媽
呢套好睇 不過收視好似麻麻
劉亞仁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞