最近睇緊近套韓劇 6

1001 回覆
20 Like 43 Dislike
佢個套好唔好睇 見冇乜人討論
幾好睇 今次應該唔會比人鬧演技差掛
反正有雪炫嘅新聞 下面啲留言就係極端女權vs韓男
演技嘅野我諗冇乜人會講
戈套請融化我好悶
如果唔係男主池昌旭都棄左劇十世
山茶花開時頭2集有少少悶 去到之後終於好啲
主要係睇姜河那 佢個角色真係好膠
等咗幾耐先等到東柏鬆口之前成日一啖砂糖一啖屎咁
我見收視跌到得1.x
佢都係接返打戲好d
The k2之後果兩套都無咩興趣睇 女主又唔吸引
睇頭兩集都要飛住黎睇
個編劇上次寫大力女果套已經好多on9劇情 係寶英同炯植夠sweet先收視高
I saw it on the big screen once and watched it on DVD twice more when it was out of theatres. It satisfied my expectation.
「劇中,珠多在找到自我之前是主角,但因其他人物的影響而被擠下去,變成了配角。

前半部展現出堅強而開朗的模樣,而後半則轉為憤怒的性格,展現了兩種不同的演技。」

喺PTT到睇到 幾時全體覺醒

應該差唔多吧 白經在上集結尾也看了書 下集覺醒 咁南柱多珠下集/下下集開始有個人意識也差不多
唉 ep1搞到我站錯cp 以為南柱同端午有可能
女主同邊個都有cp感 一開始我覺得金美才同女主幾襯
絲打你呢篇介紹係邊到睇架?求link
冇呀 係李娜恩中首翻譯
我仲搵到兩張 不過係韓文
唔該絲打
睇左第一集即棄,好難想像第一集都可以指成咁第一集已經拖劇情老土又悶
咁爆

我想睇珠多 + 一天
D幕後花絮佢兩個幾襯
佢哋之前拍過套短劇有一小段對手戲
睇番原來兩個女都唔算矮 一個1.6 一個1.65
不過D男高到

Suzy個套
d男既太高顯得女仔好矮
但係身高差好萌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞