最近睇緊近套韓劇 6

1001 回覆
20 Like 43 Dislike
睇套校園劇可以睇埋古裝
見路透都有拍緊古裝劇情咁
我覺得魷魚絲同女主都係古代來 應該又係前世今生果類
其實漫畫講到邊?
漫畫好似完左
導演有講佢地上年已經想拍 但果時漫畫未畫完 所以佢地之後就自己再編
漫畫完左講到邊?好想快d知
睇完漫畫之後發覺 漫畫同電視劇兩個氣氛都幾唔同下
漫畫唔係去到第2季未完咩?
但其實仲有架?
我睇係更新到一天救女主之後失去左自我意識
聽人講既漫畫劇情
一天係繼Castle之後令到呢個POST熱鬧番少少
端午真係做得幾好,一個咁巴渣又自HIGH既角色,佢又做得幾可愛活潑
佢個角色成日自言自語,因為個設定,一切又合理晒
有個好結局就得過程虐無所謂
印象中個時她的私生活都好多人傾
巴打絲打們有咩好劇介紹?

利申:睇完Voice 3
原來路雲講過佢本身試鏡係做白經個角色 但後尾導演揀左佢做一天
千里馬好垃圾,我捱左兩集真係頂唔順棄左
Castle 果時勁好多,始終castle係裡神劇,一天重未係
就係睇完佢做天空之城既藝瑞先有興趣開呢套睇
開頭果集覺得佢做得膠膠地,跟住就愈做愈好。
套嘢幾好睇 演員陣容都勁 點解收視會咁

自問睇劇要求都幾高下 幾鍾意睇
呢套真係唔差 係得第一集差少少
臨時老師好睇 都有幾多名台詞出現
係個結局令人有少少似 有濃痰一直咳唔出 刷牙嗰時先咳到嗰少少出嚟 不過舊濃痰仲卡住喺喉嚨到 但係口腔幾清新 因為刷過牙 即係治標唔治本
劇入面最正嘅都係정다은 一開始就俾作家判死刑嗰位 之前做過'魔女'
https://www.youtube.com/watch?v=Ca6P3a4PR6c&t=0s
唔係話左會有啦咩
有啦 消息都出咗
本身又有netflix 撐腰,演員又係大粒嘢,好難唔出s2

不過呢類劇少人睇都正常,本身剩係睇開韓劇嗰班應該頂唔順呢種節奏同世界觀
偶然發現的一天啦
綠豆傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞