[好轉]若要暗瘡好,咪撚信老母6

1001 回覆
38 Like 7 Dislike
最好上網做做資料搜集 我黎緊第7個post會集合所有野 放頭2頁做info 因為次次1001都訓左教
係呀有冇人睇過可以比下comment
另外就係自己其實過咗最嚴重時期 宜家冇乜暗瘡但係天生好油+多黑頭粉刺 想長期食低劑量改變膚質 唔知會唔會好多醫生唔肯開a酸
我依定已經少生,間中一兩粒咁
D凹凸係好多年了,我都知要激光
但唔係要打好多次咩,台灣打未要成日飛?
同想知邊個醫生打冇咁貴
4-6個月,有問體重
而家好似已經無開N牌,改開REDUCAR
改變膚質4隻字都足以佢開畀你 我聽過 但唔記得話好定唔好
我個個就貴架啦 我番去畀你望望我個鼻 我個鼻就要打4次畀個reference你 但唔知次數同強度有咩關係 問番pro人好d
唔該曬巴打
你係顧醫生?
介咯介意講下幾錢?
另外聽過鍾經略同王志中,有冇人有經驗?
Laser唔記得 你早d講我今朝問 @塞ching你應該差唔多覆診你幫手問問
大家食緊a酸果陣會唔會用暗瘡膏同去印產品???
請問Reducar係咪就係正廠R牌?唔係好識分啲牌子
正牌是roaccutane
reducar是副牌,希臘廠造
去印唔會而家講埋 Hydroquinone 係一隻去到印既野我琴日問過醫生 但唔岩用係暗瘡活躍份子到 咩色素問題
想問下大家食a酸時用咩產品洗面,防曬同補濕?
同埋會唔會用暗瘡膏?
食緊既 唔洗暗瘡go 我洗臉做阿勒坡手工簡 ,防曬你可以選擇用colourscience sunforgettable /我上面個隻 個人意見

補濕 出街無補
食緊40mg 已經食埋一星期抗生素都照爆到7彩 正唔正常?
咁即係有爆發期 我抗生素都食左2個月到
我睇長沙灣陳醫生同我講話食一星期就ok
其實我食緊印度廠既藥
感覺同o牌冇咩分別
你覺得ok咁咪ok 睇個人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞