[好轉]若要暗瘡好,咪撚信老母6

1001 回覆
38 Like 7 Dislike
琴日去左睇長沙灣陳
開左REDUCAR ,40MG/DAY
有冇巴打食緊呢隻?
岩岩10點半係咪有巴打都係睇Ku去覆診
睇完個post
係咪budget 有限就 tst Dr. Ho / 長沙灣 Dr. Chan
有冇多d佢哋嘅info? 想快d睇
前前後後睇左幾錢醫生
Ho唔太清楚 chan就平細心
我諗2萬幾3萬 是但啦
係咪陳x鴻醫生??
n牌係指藥嘅牌子? n牌唔好?
sorry 完全唔識
巴打用邊隻防曬?唔知邊隻防曬岩同A酸夾
呢d就點都正廠R牌好既 但係R牌早期 女人食食完生K胎 畀人告到破產汁lup 所以d醫生會開oratane 後尾R牌又開番 轉左既醫生有d用番R有d無用R 其實要睇既係睇你咩廠整 韓國印度呢d就收皮啦
Colourscience sunforgettable好似係 礦物防曬黎 我醫生診所有放係到賣 咁等諗佢賣得都無問題 因為呢隻搵個掃掃上臉的
我自己就無用開防曬因爲室內活動多 去旅行就用呢隻 唔lup因為家母同事條頸生野 搵左好耐防曬 就推薦我地用呢隻 咁我用過都ok
Where can buy
係咪鐘醫生都ok?細心&平
其實一向都有食開
有冇得睇凹凸洞?
細個生好多,依家生少左好多,但好多凹凸洞同毛孔好大
鍾xx
X經x?
我唔肯定你岩唔岩用架 同埋因爲我唔清楚洗唔洗番去落妝咁清走佢 所以唔sure 之前既post有巴絲探討過
好 我到時會實店睇下
月球臉 士多啤梨鼻 呢d就靠打激光既 但係個次序係 清完瘡 再隔多排 打激光 唔係食緊野 同埋你仲有生咁打完一樣有d印 詳情問醫生 我睇過過TG group佢地會飛去台灣打laser 切記 任何激光最好就有醫生係到 唔係班美容妹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞