[阿肋路亞] 西裝、皮鞋、皮件討論帖 (27)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
盜圖指係我呢間monkey man 盜左你同其他人圖?
唔係你覺得我講緊咩?
睇唔起人盜圖,買uniqlo好過。浪費埋啲錢買狗屎垃圾,不了。
咁講咪得lo
後面啲comment有問題?屌你要呢啲垃圾野去深圳東門大撚把啦,有乜好討論
一千蚊嚟講點都未係狗屎垃圾lo
竟然
我見佢啲相 以為真係佢地整 佢地影返
咁就唔啱 盜圖既話
對唔住,一千蚊所有都係狗屎垃圾。機啤、fuse、膠溝毛/大陸羊毛布,唔係狗屎垃圾係咩?要買我垃圾我寧願去uniqlo,起碼周圍都有。
我講緊個版呀雖然都係抄,但至少佢唔係抄到鬼模鬼樣,係MK左小小。
鬼唔知一二千內個啲都係機啤、fuse、膠溝毛/大陸羊毛布咩
咁你買衫係咪淨係買個版呀? 任何成衣版都只係人夾人,g2000我都見過有人著得好睇架,有幾奇呀?我講緊全撚部都係垃圾呀,叫你班友咪撚曬錢買垃圾呀,你仲講版版乜撚
你睇佢係垃圾係基於佢嘅手工、用料、版型(?)、個人情感(?)。
我睇佢唔係垃圾係基於一千蚊貨仔嚟講佢嘅版型至少唔係鬼五馬六。買得依種價錢唔睇個版型唔通睇佢手工咩
已經講左版係人夾人,你要當睇唔到我都無計。再者,上面唔係已經畫公仔畫到出晒腸?

機啤、fuse屎、溝膠毛/國產羊毛=狗屎垃圾

當啲野垃圾到一定水平既時候,就唔會再做選擇,舉個例:

有兩舊屎係你面前,其中一舊有a香料,另一舊有b香料,你會唔會因為有香料就去問食邊舊好啲?

我就唔會喇,因為係屎黎架!
牛老闆 今日做咩咁燥
版係人夾人我同意啊。睇返個巴打上身都唔係好衰。
你拎件靚工靚料去比較佢梗係屎。所以我一直強調佢只係一千蚊貨仔,你用幾皮嘢一件嘅角度去judge去件一千蚊嘅佢好難唔係屎。不如你試下將佢同返佢同價位嘅去比較,不過你應該都係會站係幾皮嘢嘅角度,然後話佢全部都係屎
依期香港係燥啲嫁啦
你到底係睇唔明定點?無人拎靚野同佢比較呀,我唔會拎屎同食物比架。

記唔記得r記野我當初譬喻佢係元氣,DB係千兩,而呢一舊係屎呀!屎黎架!送都唔食啦,仲俾錢買,醒未

屌佢偷圖只係順個便架喳,中心思想係叫人唔好曬錢去食屎呀!
喉嚨發炎係燥啲,食左四日抗生素
我食左六日
聽日可能要食胡椒
即係我會覺得佢係爭鮮。食完爭鮮咪去元氣,之後食千兩lo。咁你當然可以叫佢直接去食千兩,仲好啲𠻹。
至於佢係屎定爭鮮,就睇你用咩角度去睇。用手工、用料去睇佢咪屎(雖然我覺得依個價位冇乜嘢好要求)。用個版型去睇咪爭鮮lo。你都可以覺得佢個版型係屎嘅
版型係人夾人講左好多次,唔係客觀野黎架叫住你咪撚食屎你都要去食仲話係食物黎,咁咪去囉,偏要要食屎邊有人阻到
屌咩R記點稱得上爭鮮
係有毒既屎
版係人夾人我同意啊。睇返個巴打上身都唔係好衰。
你拎件靚工靚料去比較佢梗係屎。所以我一直強調佢只係一千蚊貨仔,你用幾皮嘢一件嘅角度去judge去件一千蚊嘅佢好難唔係屎。不如你試下將佢同返佢同價位嘅去比較,不過你應該都係會站係幾皮嘢嘅角度,然後話佢全部都係屎
你到底係睇唔明定點?無人拎靚野同佢比較呀,我唔會拎屎同食物比架。

記唔記得r記野我當初譬喻佢係元氣,DB係千兩,而呢一舊係屎呀!屎黎架!送都唔食啦,仲俾錢買,醒未

屌佢偷圖只係順個便架喳,中心思想係叫人唔好曬錢去食屎呀!
即係我會覺得佢係爭鮮。食完爭鮮咪去元氣,之後食千兩lo。咁你當然可以叫佢直接去食千兩,仲好啲𠻹。
至於佢係屎定爭鮮,就睇你用咩角度去睇。用手工、用料去睇佢咪屎(雖然我覺得依個價位冇乜嘢好要求)。用個版型去睇咪爭鮮lo。你都可以覺得佢個版型係屎嘅
版型係人夾人講左好多次,唔係客觀野黎架叫住你咪撚食屎你都要去食仲話係食物黎,咁咪去囉,偏要要食屎邊有人阻到

咁依家個版型夾唔夾個巴打先。唔知點解有預感你會咁講
其實好似令到位巴打望落更加漲爆,尤其係張背面圖
Spring ram 17 我個套lesser 15
整好記得分享
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞