[Thank you Ball Bjai and Hart] LA Lakers 小圈子 142 致敬烈士!

1001 回覆
11 Like 13 Dislike
湖人定律 新仔走左就會爆發
我湖唔放廢人

你可以繼續睇死ingram
佢由第一日打波已經睇到佢有入hall of fame potential
佢打波果種rthym,logic係得天獨厚,加埋佢既work ethic
有D人睇野就好短視,剩係睇下數據,睇一兩季就做定論
如果kobe生活係呢個年代,應該一早俾人trade左十世
Kobe technically當年都係一早比人trade 左十世
不如簽埋Vander Blue
由俾人TRADE 到叫TRADE ME

KOBE
又傳緊Kyle korver會俾人waive 吾皇需要你
其實諗深一層.....

d鬼真係好撚懶,咁晏都唔起身仲未有trade news
學友其實好愛牙Bjai
系甘燈佢
d新聞傳到嚟香港都要半日啦==
系 我返左半日工佢地仲訓緊
迷b主席: 學友
副主席: me

佢迷古
唔差在蝦餃老母同殺鬼
Brandon Ingram shades LeBron on IG live after trade?
“strive for goatness? Bogus, bogus as hell.”
佢講緊有條友個ig username係"striveforgoatness"
你2個反b 狗
窮撚到光簽都唔用
仆街一降返就好掛住Ryan Kelly, Robert Sacre, Carlos Boozer, Wayne Ellington, Wesley Johnson, Ronnie Price, Nick Young, Anthony Brown, David Nwaba, Ed Davis 不如全部老底返來啦
Xavier Henry
不如簽埋Vander Blue
唔差在蝦餃老母同殺鬼
仆街一講返就好掛住Ryan Kelly, Robert Sacre, Carlos Boozer, Wayne Ellington, Wesley Johnson, Ronnie Price, Nick Young, Anthony Brown, David Nwaba, Ed Davis 不如全部老底返來啦
力羊狗一直冇離開過
聽朝就draft,應該開始陸續有trade news/口頭簽人既野睇
我黎同大家做個分析

今個暑假真係特別多FA

最多人爭不外乎irving, butler, kawhi
c黎講
horford應該最多人爭, 但貴
dj又係唔值除非玩中產
仲有細嫂/jv/r lopez/vucevic仲產唔錯
dedmon/koufos無得揀可以諗諗
之後就到500萬可以諗諗既wcs, nene, noel, monroe, 表妹, 簽番mcgee, 拳王就不了

有人想聽再講
Vuxxxxx應該有大約拎?
有無人諗過簽卡達
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞