[Thank you Ball Bjai and Hart] LA Lakers 小圈子 142 致敬烈士!

1001 回覆
11 Like 13 Dislike
買次輪 清雲加 黑鬼換max cap
就係比woj成日搞鳩住
其實唔明leonard點解會想去快艇,快艇個陣唔似會攞到冠軍,商業價值又唔會夠湖人高
佢想去大城市組一隊自己既球隊,快艇就係最理想既地方
irving,而家bos 爛網都放棄要佢,nyk又無咩風
見佢咁可憐,我猢1500萬收留佢ok?
Watched Lakers vs Heat the other day. Lakers didn’t just beat Heat. They wiped the floor with them ! However as the match progressed the fans became more bored.
認真答你
可愛根本唔需要抱大腿
我覺得快艇打成點,都唔會取代到湖人喺LA既地位。就算當年CP3帶隊成績係好,但係人氣都係俾湖人㩒住
老底ok
所以我都覺得佢應該留速龍
話係咁講
但真心覺得可愛有能力改變到
但佢如果已經決定左留既話根本琴日巡遊就可以食住個勢宣佈,所以唔係冇機
湖人create space 既套路比WOJ 係twitter 追住黎爆之前得罪佢?定因為拎唔到占士d 料懷恨在心
希望黎湖人la,其實畢拿黎我都收貨,千忻唔好簽irving
irving jb 可愛是但一個黎都okay
woj不嬲廢老hater黎
簽Irving,下年外線防守死梗

永遠懷念
beverley middleton lbj ad holford
未必既 5號位同2號位簽苦力內線同3D應該可以補到
btw Ariza中產or底薪簽唔簽到
後備wrongdo kuz wranger bonga

george hill green lbj kuz ad
rondo lance ariza noel mcgee
夠打
簽左irving應該冇錢簽其他人,除非全部老將㡳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞