[Thank you Ball Bjai and Hart] LA Lakers 小圈子 142 致敬烈士!

1001 回覆
11 Like 13 Dislike
真心嗰二千幾萬平分俾牛同dlo把啦
底薪ed davis/vonleh
加再兩個wing 就夠開波
第一次聽JB防守弱
Dlo回家我立即祼跑
古狗正職含撚
副職同Jeannie 仆野
打波part time
76都仲有咁多cap
其實速龍奪冠 真係運黎
如果KT 無傷, 真係隨時反cup 4比3
KT單防都守到可愛啦
真心唔覺可愛打湧有幾屈
你話打鹿好carry就真既
運都要把握到先得
傷始終唔係敗北借口
只能講勇太依賴2-3個得分點
KD KT Curry
又多隻底薪三分射手
who
Kawhi Leonard's trainer Clint Parks workout with KUZMA

Kyle Kuzma changed his Twitter profile pic to him and Kyrie Irving

kuz = top recruiter
其實如果AD 要果4M 交易保證金(9成都要)
湖人正常情況下得返23M

基本上都開唔到Max 比Kyrie Kawhi Kamba JB 依堆
GIVEN 有LBJ AD KUZ 打內線正選
即刻應該會主力搵PG 同 SG

咁計法一係23M All in Dlo
一係就兩個10-13M 既一二號位咁簽
e.g. Beverly 加Terrance Rose
Beverly + AB0
後撤步咪講咗囉
其實melo底薪有冇得諗
反正我哋都係要wing射手
我就係見樓上好多人仲講緊可愛 Kyrie
想同佢地講返基本上9成都簽唔到依班Top Star
真心allin dlo都未必好 太食球權
Korver
絕對無
Lakers are trying to expand Anthony Davis trade and create ability to open max salary slot on July 6, sources tell @BobbyMarks42 and me. Lakers offering contracts of Mo Wagner/Jemerrio Jones/Isaac Bonga to additional teams, so LA can satisfy CBA rules on creating $32M in space.

唔係話咁樣就可以7月6清張max 出黎咩?
搞唔到3巨
呢幾日咁忙搞堆2nd round pick仲乜
擺明有一個肯黎啦
你睇下woj驚到係節目狂叫湖拆散入一堆3D 就知到底咩事
咪再J垃圾啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞