[Thank you Ball Bjai and Hart] LA Lakers 小圈子 142 致敬烈士!

1001 回覆
11 Like 13 Dislike
年年練波都係咁架啦 之前乜柒hoodie melo都講到好撚勁
Rose都傳緊
Melo 黑氣石+更衣室毒瘤黎
不了
想迫死rose迷咩, 騎果時佢地已經自殺左一批啦
又黎all go lakers
最後簽1年KCP
哩個劇本好熟悉
佢有上連登
即刻回應左你
唔反了
傳緊所有FA 都想去Lakers
癲狗真心fit
新湖人孖寶
已經想像到7月1日,FA 球員係斯丹普斯中心門外大排長龍去面試既場面
好似已經開始排緊
唔知PG宜家諗緊咩
本身可以3巨 AD+FOJ
宜家攬住隻龜 自己prime頂多都係1,2年
咁就玩完 成世無冠
dlo bv foj ad dedmon
rose 叔 bonga kuz wagner
鬼叫PG鐘意養龜
咁就一世了...
佢仲有unfinished business
幸美訪問KD

幸美:依位先生 ,你撐住拐杖 都走去排隊面試乜嘢原因呢

KD:加入依間公司,係我只小夢想

幸美:見你受傷都嚟,唔怕辛苦咩,前面仲有成百人

Kd:唔怕,咁樣仲可以比管理層既誠意

幸美訪問可愛

幸美:哇 依位先生 ,烈日當空,都排左兩三個鐘,辛苦嗎?

可愛:.......

幸美:乜原因 ,咁想去見成依份工呢?

可愛:......
......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞