[Thank you Ball Bjai and Hart] LA Lakers 小圈子 142 致敬烈士!

1001 回覆
11 Like 13 Dislike
唔係有個中產咩
睇黎 knicks 又係簽唔到大魚,然後又用高薪簽 d 令你入唔到 playoff 的人返黎 ... 抽唔到 Zion 真係陰功 ...
kd ki躝去nyk啦
女人抵啦
原來鷹都有35 以為會少d
其實OKC有咩人食到爆哂cap
wb pg adams
其實想問假設湖人最後拎到果廿幾M 簽到粒星
正選最後果位簽埋份中產

後備係咪只可以全部老將合同
同埋Wanger 兩件
個Bench 咁攪法都幾弱?
唔係
可以用bird rights 簽番今年d人
原來係咁
不過簽完鳥權爆Cap 就要比豪華稅咁解?
Lakers 要空到嗰廿幾M出黎就係要 renounce 哂啲人
即係放棄佢地嘅 Bird Rights
As the Lakers neared their 25th pick in the first round, staff members in the second war room expected -- and, according to one basketball operations staffer present, were excited -- that they would select Villanova power forward Omari Spellman, who was the highest-ranked remaining player on the Lakers' draft board, according to multiple team staffers present.
Woj 都係要新聞。 當然我同意佢可能係有心玩野
前題係佢地未比人簽走, 就好似上年 randle 甘。
屌咪撚max horford呀條友真心唔值
max都砌唔到啦
要砌實砌到既,瘋狂搶jb好撚過啦
jb 我覺得其實吹大左好多..
老實講我第一件波衫就係JB
佢每場波我都會睇返
佢係嗰種你唔知佢幾時隱形既球員
有時佢可以成場波都唔覺眼
有時佢又會carry 成隊波
所有能力都係太平均

我係鐘意佢既
不過現階段唔太想佢黎湖人
心情好予盾
唔要三巨得唔得
唯一缺點無三分
但佢有時又會有d big 3
呢個球員個缺點就係無一樣野係突出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞