[Thank you Ball Bjai and Hart] LA Lakers 小圈子 142 致敬烈士!

1001 回覆
11 Like 13 Dislike
牙占+ad 要黎痴冠
irving beal 可愛字母 embiid
東岸票王 牙羅
30m opt out 簽中產黎痴冠 無可能啦
之前講左話同boston 簽4年 (大約10m 1年)比cap球隊補強
不過搞左pg sg呢兩位先 唔好發夢可以等30/7 trade再max多個星
from hupu
pg: Patrick Beverley
sg:續 牛鎖/green /Terrence Ross
c:lopez /dedmon, noel
咁oladipo都代緊21M啦
ind 會出幾錢續Bojan Bogdanovic?
有冇機爭下 之前睇佢唔差 3分都準
下 你知唔知 27m就係max 換言之 佢值max?
Max 啦 all star 喎
咁25m返湖人
東岸2大 sf
可愛B

B打一季食老底回家
21-25m又=max?
我唔覺得佢值每一隊都開max
不過都唔覺23歲all star 21/4/7 連20m都唔值
25都接近max啦大哥,咁你不如話26.9啦 20m都應該有隊開既 難得今年咁多隊有cap
佢係咪真係基石 心照啦
都唔係話18m咁離譜掛
18-20m 合理
過多20 就overpay了
18-20就友情價
20以上就最正路
下年講明比返FOJ控球 打POINT FORWAD
所以補強 最好搵返D 有3分能力既人 加上有AD拉SPACING
睇返下年有咩主要對手
先講西岸
火賤 拓荒 金塊 okc
一般黎講除左OKC 搶分多數都係靠G位
所以G位 真係要針對補強3D
市面上最好 價又岩既就係 Patrick Beverley Danny Green Reggie Bullock
SG位最好搵D 守到2-3號既人 廢事比FOJ 守HARDEN PG 晒體能 所以Danny Green 唔錯 C位就搵返D 黑粗撚搶下板 防守算 Dedmon NOEL都可以考慮 又平 夠錢既試下搵返Lopez 以防ad傷
可以簽返RONDO /LANCE 有控球能力既 帶bench
正選 Patrick Beverley Danny Green foj ad Lopez or dedmon
kuzma 做第6人 場均30mins多d 可以頂foj ad or小球陣
小球陣收局 Patrick Beverley Danny Green foj kuzma ad
屌你老母 有消息話 想留kcp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞