[NBA][Merci Tony][反送中][黑警死全家][draft and trade]馬刺球迷專區 (51)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
cc台好似有
預計陣容
PG: Murray / White
SG: Forbes / Mills / Belinelli
Murray 係先發呢點應該唔郁
有時可以放White 上SG / SF夾DDR

SF: DDR / Johnson / Walker
增左磅,Walker 應該分到時間熟下戰術
Johnson 3D即插即用

F: LMA / GAY / Bertans
C,: Jakob
Jakob 上年打到咁,完全值得續同先發位
Gay 只要份約唔過1400就應該續到
Bertans 賣得未
陣容短評
搞局有餘,爭冠不足

速龍贏到冠軍,都証明左一個強側翼係現今籃球必備
馬後炮咁睇,對金塊G7都睇得出DDR LMA真係差咁啲,尤其係精神層面上。呢一點,Mills 比佢兩個都要好,在佢能力天賦不足
有住2個一流外流防守、加上DDR LMA嘅進攻,Forbes Mills Belinelli 帶黎嘅3分火力,同埋Gay 係bench.出發時嘅火力,有能力係西岸爭季後賽,但冠軍就唔洗諗
Breaking News

The Athletics記者Shams Charania報導,Rudy Gay將以兩年3200萬與馬刺完成續約。

Source:
https://twitter.com/ShamsCharania/status/1145440006674309121
2年約呢個價,好貴
又開善堂
係咪都無空間簽人架啦,今次簽兩年約手尾起碼無咁長

家嫂同毛巾
仲有份中產

同埋trade Bertans

嚟料
正野
靚簽
係前鋒呀
Carroll 又係兩年,姐係刺兩年後大把 cap
已經齊腳
揸ass同小白成才便開到波
再一路練住芹菜同luka
bonus就係甩毒瘤換多隻4/5號
係比想像中貴 如果係一年約呢個價ok既
要等7/6睇下份約先
補足哂
其實唔算差
兩年約 反正都唔會買到d咩人
一個正常既內線都講緊過年萬
第2年 player定team option?
依家真係差隻苦力底
2年後就正式重建
YC又練哂
外線就齊Murray White Walker
側翼睇Johnson
底有Jakob 之後睇Luka
好貴
有carroll係咪應該真trade Bertans
加埋毛巾啦
......
全部成材就好好J了
發夢夢到表弟加盟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞