[NBA][Merci Tony][反送中][黑警死全家][draft and trade]馬刺球迷專區 (51)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
聖城馬刺🏆🏆🏆🏆🏆

記住!!我地今季係魚腩!

Greg Pop - All-time coaching Wins No. 3

LaMarcus Aldridge - Career High 56PTs

真少煮

credit: hupu輝哥斯斯斯

聖城咖哩

屎忽鬼

垃圾刺成員

Lma Lma || DDR Ddr DDr DDR 還債仔 || Forbes 冰科 聖城咖哩

White 白仔 小白 白帝 少煮 || Murray 揸ass 屎忽鬼 DJ

Pop 廢老pop 波波 || Walker 芹菜 || Bertans 毒瘤

Mills 毛巾 || Belinelli 意粉 || Poeltl 大白腸

Gay 基 || Cunningham 工兵王 || Metu 美圖

-----------------------------------------

垃圾刺圍爐po守則 :

1.魚腩最忌有自信

2.垃圾係唔屌唔得嘅,垃圾無一個讚得

3.永遠唔好存有贏波希望去睇垃圾廁既波

4.平安鐘是必須

5.倒水只會遲到不會缺席

6.三分射手們骰仔中六先入

7.廢過tank隊,輸30分係基本

-----------------------------------------

刺撚兩大訴求

1. M記嘉大(已潛水)

2. 會然Spurs_Leonard改名

開PO專用 https://goo.gl/a7zBiA

GDP正式完結
八村跌落黎
不撤不散
黑警食屎
八村跌落嚟 唔係做post名咩
唔夠位
召喚刺撚們
歸隊
新po留名
星期日大家一齊加油
新po留名
星期日大家一齊加油
星期日大家識做啦
八村有咩好?
sekou doumbouya跌落黎

放人、永不追究
高官黑警獻頭
林奠收皮
4者缺一不可
屌佢老味
比光環建制
仲要暫緩
當103萬人無到
聽日見啦臭西
聽日遊行
佢根本火上加油
lm
件事未完
執行職務 天經地義
到底暫緩係咪諗住趁呢段時間捉曬啲勇武入去
八村跌落嚟
邊拖邊拉
所以聽日要出嚟
鄺神無限體力
其實屌 點解會選父親節去遊行
做飲食業真係差啲請唔到假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞