【香港關係法】美國參議員Marco Rubio:制裁法案ready!

1129 回覆
4466 Like 7 Dislike
陳醫生個D野send比Marco Rubio 啦
痴線外國人都會比警犬搵到
食屎啦三毛新acc狗
唔係佢可以唔簽然後國會彈劾咩
到時就做吳三桂熱地彈琴 熱烈地唱
呢個諗多咗 始終牽涉唔到好實在嘅在華利益
超必唔可以成日用的
等班狗賣港賣得咁開心
睇到個標題嚇到叫左出黎,淋奠問咩事,我照讀比佢聽,讀左標題內文都未開始讀,佢成塊面白哂,自言自語,猛咁話「美國佬殺到黎,中共港共無得避,要化身女蝸打救蒼生;美國佬殺到黎,中共港共無得避,要化身女蝸打救蒼生……」
跟住衝左去西環,叫左一聲「鳴呀,點解係我」就含左落去,成班港共追上去都追唔切,有蔣嬸同娟嬸嚇到暈左,仲有賓仔當場嚇到變左弱智,不停問人要唔要食腸仔蛋。(不過佢之前都好似真係弱智)
呢個法案如果通過左 對香港既形勢可以係好關鍵
絕對唔係小打小鬧

美國國會仲要求每年review香港個情況,即係每年都可以用呢個方案去敲打中共
仲未有咩進展
已經流產咗?
唔知點解,每次睇完呢個post我都覺得開心啲
屌,on9咗,自膠
美帝參議員Marco Rubio
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞