【香港關係法】美國參議員Marco Rubio:制裁法案ready!

1129 回覆
4466 Like 7 Dislike
一定要凍結班賣港賊既資產 賣得咁開心
回血劍!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://www.congress.gov/bill/116th-congress/senate-bill/1838/all-actions?s=1&r=1

Read twice and referred to the Committee on Foreign Relations.

參議院已經二讀左 交左去俾外交委員會
同問「美國內政野」我地中國人唔識嫁!

快點通過

真焦土
過左委員會就會上大會辯論三讀
最快幾時過?
屌 好心急
強行民主化香港,變相香港換變台灣,正呀
理性分析:
真係取消關係法同制裁官員既機會不大,香港同西方, 大陸既關係不嬲都你中有我, 我中有你, 雙方都要利用香港。除非美國真係想同中國全面開戰, 係既話貿易戰其實都唔洗傾。
正面:
香港人權法案仲有機會會通過, 我地應該集中推動。相信依家中美係非正式渠道deal緊, 中共搵緊一個體面既藉口, 推個責任俾林奠, 換取美國唔好說三道四´干涉中國內政。我地要俾多d壓力美國國會, 唔好俾中共有機會。 反面: 大家諗住英美/西方有強烈回應既站, 要認清事實了。只有通過法案先可以威脅´到港共唔好亂黎, 但英美真正出手既機會其實唔高
後續:
英國既立場比美國更軟, 唔影響到佢自身利益, 英國都唔多想出聲。不過, 今次英國越來越多人關注在港BC&BNO, 我地應該繼續跟進賣港人士既BC, 同BNO既保障。
唔肯定 但House嗰邊都有一齊提出 應該慳到唔少時間
咁咪好囉 可以1家大細齊齊共享大灣區榮耀
基本過欄技巧
https://lih.kg/1199189

場仗未完㗎自由閪
屌 D專材咪又有份唔想益佢地
正!
push
支持
希望快啲有消息
大家都好心急
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞