[12月啦] 2017 Eng 5**升grade團 (5)

328 回覆
31 Like 3 Dislike
一星期前交左文比您
一星期前交左文比您

睇到上星期六/日
一星期前交左文比您

睇到上星期六/日

不過今次作得好垃圾
應該好低分
一星期前交左文比您

睇到上星期六/日

不過今次作得好垃圾
應該好低分

希望今日改到你
push
2016 reading Q56 點解係B唔係A
留名
留名
希巴 借問聲考reading有咩位可以注意下
一星期前交左文比您

睇到上星期六/日

我31/12交咗文俾你係咪仲未改到
作文 Part A要注意啲咩?
一星期前交左文比您

睇到上星期六/日

email?
作文 Part A要注意啲咩?

拍左片
可去fb video list找找
fb.com/haygorenglish

睇到上星期六/日

email?

FB交嘅我用FB message你
[quote]

email?

FB交嘅我用FB message你?
Writing vocab係咪好重要?

因為我經常用啲最簡單易明嘅字去寫文,然後老師話我咁樣會拖低個分
[quote]

email?

FB交嘅我用FB message你?

yes please
Writing vocab係咪好重要?

因為我經常用啲最簡單易明嘅字去寫文,然後老師話我咁樣會拖低個分

正常嚟講簡單易明嘅字係好事
但你口中簡單易明嘅字其實未必係用得岩

個題係A喎
屌原來marking打錯
希哥其實做paper 3有咩要注意 次次organisation 痛accuracy都係1 好少2 仲有其實content point成日寫多左無用o既野 其實有無得解決
屌原來marking打錯

希哥其實做paper 3有咩要注意 次次organisation 痛accuracy都係1 好少2 仲有其實content point成日寫多左無用o既野 其實有無得解決

content 你中曬咩?
定得5分

content 你中曬咩?
定得5分

content長期7分 間中8分咁...但係好多時後面o既task因為趕時間狂抄結果language得翻3+/4-
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞