召喚王MOZ討論區 (2)

891 回覆
12 Like 1 Dislike

其實係咪唔值錢
其實係咪唔值錢

我有卡岩洗呀 巴打會唔會放?
你tg我好嗎?
id: plautelegram
其實係咪唔值錢

你啲卡我有啲想要呀巴打
Tg傾 xhideto
其實係咪唔值錢

格里夫果幾張我有興趣
其實係咪唔值錢

個別幾張過百
之後好多10蚊卡
其實係咪唔值錢

格里夫果幾張我有興趣

邊幾張?
其實係咪唔值錢

個別幾張過百
之後好多10蚊卡

巴打請問邊幾張過百
今日竟然有十幾人

想擔下巴打係咪個個星期都有
個Fb group個啲版主係咪24個鐘捕住個group

我覺得係囉,啲平野俾佢搶哂

好幾個post有好野 都係佢地第一個

好幾個post有好野 都係佢地第一個

好野通常都係某幾個搶到 一般玩家就要經佢地手買 比佢地賺一水先
各位巴打 整卡果到拖左咁耐真係講聲唔好意思
有留意既巴打都可能知道我最近得閒死唔得閒病
工作上日日做到爆廠 好彩有位巴打承接左做卡既事宜
我亦都將秉有scan copy轉交哂比佢 巴打亦都開始左第一批試卡
如果成功我都會一齊訂卡 各巴打上一上水

改返個名 更正多次先
各位巴打 整卡果到拖左咁耐真係講聲唔好意思
有留意既巴打都可能知道我最近得閒死唔得閒病
工作上日日做到爆廠 好彩有位巴打承接左做卡既事宜
我亦都將秉有scan copy轉交哂比佢 巴打亦都開始左第一批試卡
如果成功我都會一齊訂卡 各巴打上一上水

勞煩晒兩位巴打,今次係整咩篇?

佢之前講過會整頭4篇

留名

係咪會出嚟玩?
聽日下午有人約天悅m記

巴打你tg留個whatspp/email黎得唔得
我番左大陸淨係睇到tg msg 不過覆唔到
其實係咪唔值錢

小弟淨係想收張月光基...
收左2個月都無人放...

telegram: TheRX444

巴打你tg留個whatspp/email黎得唔得
我番左大陸淨係睇到tg msg 不過覆唔到

Dr 王放唔放?
其實係咪唔值錢

朋友塔單收魔劍龍,雷卅0,雷龍b,佛b....價錢可以相議
其實係咪唔值錢

朋友塔單收魔劍龍,雷 ,雷龍b,佛b....價錢可以相議

巴打如果想放Dr 王就搵我啦,我想收。

Telegram: mastermarcus

你唔會就係fb個Marcus tsang嘛?

你唔會就係fb個Marcus tsang嘛?

唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞