召喚王MOZ討論區 (2)

891 回覆
12 Like 1 Dislike
點解我而家先睇到呢個po
櫃筒底仲有副珍藏小丑deck
小學個陣副毒毒連唔見左唔開心左幾日

完整既小醜deck 當時黎講算得上係土豪卡組

呢度係咪大部份巴打都係80後?其實90後好多都有玩
副毒毒連我小五個陣朋友收我15蚊就讓左比我,之後米多羅興起我就用50蚊收左朋友成副雷克斯軍團,入面仲有七張100龍,有閃有唔閃,開心死我
去到讀小六個陣同我細佬個fd用左100蚊收左副小丑玩,之後升中一moz開始沒落,學校d fd個個都帶遊戲王番學校玩,自此我就棄左坑
我第一次接觸moz係因為我細佬,有一日佢拎左盒宇宙篇番黎同我玩,足足成兩副黃金70deck,玩下玩下就一日,童年真係好易滿足
發夢mode 如果正文社肯貢獻個原圖檔出來就好

知情人士透露
已delete

咁弱智
咁大間公司都唔BACK UP自己D資料
仲要DEL咁浪費

可能日本仔係合約寫明版權完左就要DEL啦,斷估唔會醒到DEL呢啲搵錢工具呀

唔del都無人知既

想當年呢副野真係打篇天下無敵手,只有字獄組可以一拼

最強小醜黨

最強小醜黨

差張犧牲同收買佬

如果有巴打搵到 其實都好
終於完左今個禮拜 聽日後日放傻可以慢慢搞

發夢既機會都無

不如靠巴打scan card睇下睇唔齊一套

發夢既機會都無

尋找召喚王卡
https://lihkg.com/thread/116603/page/1?ref=ios

又見到置頂位巴打 有冇手足過去跟進下
有宇宙篇依堆卡, 有冇人要
S292, S296, S365, S368, S378, S379, S380, S381, S382, S385, S398, S401, S415, S430, S433,
665, 711, 726, 743, 760, 773, 774, 788, 789, 823, 834, 836, 847, 862, 864, 869, 874, 916, 956, 959, 960, 961, 963, 967, 969, 971, 972, 974, 976, 985, 1000, 1004, 1006, 1007, 1014, 1015, 1016, 1017, 1020, 1023, 1029

見到你張圖 諗返起都掉左唔少卡

以前小學日日鬥小丑 吐血

知情人士透露
已delete

咁弱智
仲要DEL咁浪費

可能日本仔係合約寫明版權完左就要DEL啦,斷估唔會醒到DEL呢啲搵錢工具呀

無錯
代理一完就要del

發夢既機會都無

Scan卡一早齊左
H

最強小醜黨

差張犧牲同收買佬

同埋小希爾

發夢既機會都無

Scan卡一早齊左

我仲未對返d 卡
一陣返屋企就搞
Lm

最記得當年中左全球1000張彩虹龍
放左佢後砌左套格里夫貝獸

另外小丑砌左一半就上中學棄左
伍寶巴打加油
收卡真係好驚比人搵笨

發夢既機會都無

Scan卡一早齊左

我仲未對返d 卡
一陣返屋企就搞

巴打辛苦你慢慢對番

最強小醜黨

差張犧牲同收買佬

同埋小希爾

小丑既召喚師同怪都好得意

知情人士透露
已delete

咁弱智
仲要DEL咁浪費

無錯
代理一完就要del

正路!日本仔做野咁緊慎,一定唔會俾外人拎住呢啲野過世

今日目標係分哂唔同篇章
伍寶巴打加油
收卡真係好驚比人搵笨

巴打搵緊咩卡 睇下我有冇重覆幫到你
有玩,不過玩到莫哥拿就停左
伍寶巴打加油
收卡真係好驚比人搵笨

巴打搵緊咩卡 睇下我有冇重覆幫到你

我都唔記得哂
想砌返副小丑同同事玩下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞