召喚王MOZ討論區 (2)

891 回覆
12 Like 1 Dislike
各位 我今日已經主動同事主popo yeung聯絡 並達成和解、共識

另外就巨兵價錢一事,我亦想交代我係問過其中一位較資深既版主個估價,問價日子為二月初

我希望今次件事情可以告一段落,我會退出moz,對唔住咁多位,麻煩到大家。祝巴打們玩卡愉快
巨兵30 ?個效力點止30
30我都想收返打黎攝櫈腳
其實facebook 個group 我like 左起碼三年幾,都試過幾次收卡。個group之前一直都冇咩冇放/收卡,有都只不過係一個月得兩三個post。

一直到近幾個月連登開始有人講召喚王,果面先係咁日日有人講野。

見到原來仲有咁多人掛住召喚王,我都幾開心。

可惜係卡價一去不回頭

以前邊有咁多炒家,大部分人都係明買明賣。
係而家多左人收卡,有需求就自然有炒家,
各位 我今日已經主動同事主popo yeung聯絡 並達成和解、共識

另外就巨兵價錢一事,我亦想交代我係問過其中一位較資深既版主個估價,問價日子為二月初

我希望今次件事情可以告一段落,我會退出moz,對唔住咁多位,麻煩到大家。祝巴打們玩卡愉快

二月問價三月唔知價?
選擇性失憶?
淨係記得人地啲卡嘅低價野唔記得自己啲高價?
幾位師兄係一個人?無三不成幾喎
講真,
上面個人個TG係Post 1睇到Post 2差唔多頁頁都見到
好人好姐會唔會咁積極
要講似咩,似我行開旺角啲二手相機舖
「收機收鏡,介紹返」
即係搵客搵生意囉

果時都想出聲不過影響唔到我我唔理啦
衣家咁真係幫你唔到
我屌你老母 咁撚柒無恥
係到屌鳩人炒家
轉頭自己原來係炒家
含撚啦仆街仔
講到咁撚大義
轉頭係到搵水魚
正一仆街仔
巴打 首先 我承認有同popo yeung交收過 但係當時我係初入group根本唔知價 收卡價錢的確係跟連登第一個post位巴打所開既閃10蚊張既價收
往後全部交收都並冇以呢個價錢收卡

另外我亦想講我真係儲緊米多羅全套 呢到有巴打放卡放其他篇 不論有冇珍貴卡我都係寧願讓比其他巴打 我facebook冇改過名 而係比人踢左 所以我亦決定唔再掂呢堆卡 亦放棄儲齊卡
Telegram都改埋係唔想有巴打再搵我放卡 如果有巴打同我傾過卡既歡迎繼續傾

真係好多愛moz既玩家睇唔眼Patrick lau行為
Popo yeung 係受害者,3月交收既事
在Patrick 既時間線只係初入group,一個又一個大話
上面有巴打search過你既買賣post 早己在12~2月出現

最嘔心係你各種言論不斷屌人係炒家
但事實係,你比炒家更無恥
俾人踢爆左就不斷用大話解釋

有時有d野唔係錢既問題,俾盡你賺多一百幾十又點?
幾百蚊睇盡一個PT人格係點
你所用既手法,踩低人抬高自己,係各人眼中,你既人格係破產

巨兵100蚊12月個價都250,你都可以話問左問左幾個巴打100內

我明大家都係熱愛moz,但做人唔好做到咁cheap

呃人平放自己收藏都算
轉頭仲要高放
仆街過d明賣既炒家n倍
巴打 首先 我承認有同popo yeung交收過 但係當時我係初入group根本唔知價 收卡價錢的確係跟連登第一個post位巴打所開既閃10蚊張既價收

另外我亦想講我真係儲緊米多羅全套 呢到有巴打放卡放其他篇 不論有冇珍貴卡我都係寧願讓比其他巴打 我facebook冇改過名 而係比人踢左 所以我亦決定唔再掂呢堆卡 亦放棄儲齊卡
Telegram都改埋係唔想有巴打再搵我放卡 如果有巴打同我傾過卡既歡迎繼續傾

補多句 日後連登如果有卡聚 或者 影印卡推出預埋我 收卡放卡免問
任何放過卡比我既巴打亦可以同我講 我逐一影番你地張卡比你地睇

咁點解你要低買高賣

個賣卡post係一黎幫朋友清卡 我自己清重覆卡 並唔係故意全部低買高賣 而實際上賣出左既卡只有少部分係低收番黎
我都同好多巴打講過我只會清重覆卡 除非靚卡先會留多一張半張黎擺

你朋友連網都唔識上又係慘D既
呢鋪我撐你呀

係架,有人仲要係遊戲王group收moz卡
唔知價但又日日mon住個group

睇group睇價又要比人屌 最好其實不如開個google doc每日update公價

扮咩撚野撚樣
你留意左咁耐都仲咁厚面皮扮唔知價
講都無人信啦撚樣
屌,做得出唔怕認

補多句 日後連登如果有卡聚 或者 影印卡推出預埋我 收卡放卡免問
任何放過卡比我既巴打亦可以同我講 我逐一影番你地張卡比你地睇

咁點解你要低買高賣

個賣卡post係一黎幫朋友清卡 我自己清重覆卡 並唔係故意全部低買高賣 而實際上賣出左既卡只有少部分係低收番黎
我都同好多巴打講過我只會清重覆卡 除非靚卡先會留多一張半張黎擺

你朋友連網都唔識上又係慘D既
呢鋪我撐你呀

係架,有人仲要係遊戲王group收moz卡
唔知價但又日日mon住個group

睇到你既回覆 我有印象有fd講講呢條撚樣係其他遊戲王group收卡 轉頭係召喚王個group放
根本就有心低入高賣
仲係到扮
其實連登個post一月尾先開 而力威巴打同popo yeung都係一月尾交收 唔係三月 加上事主都已經唔追究 一人少句算啦
其實連登個post一月尾先開 而力威巴打同popo yeung都係一月尾交收 唔係三月 加上事主都已經唔追究 一人少句算啦

你保佢做咩?你同佢係朋友嚟?
而家唔係得popo一單喎 點一人少句阿

你保佢做咩?你同佢係朋友嚟?
而家唔係得popo一單喎 點一人少句阿

咪就係 揚左出來只有一單
都唔明係咁保佢做咩
之前又屌人其他人炒狗
呢頭又話一百幾十好閒
又話講少句
態度180度轉變
做得出就遇左比人屌
事主話唔追究又點

12月佢已經收卡放卡緊啦
仲幫佢兜

仲幫佢兜

咪係 咁嘅人都有人幫
唔知佢想借我地踩多幾腳定佢俾patrick lau分身嚟

仲幫佢兜

咪係 咁嘅人都有人幫
唔知佢想借我地踩多幾腳定佢patrick lau分身嚟

仲幫佢兜

咪係 咁嘅人都有人幫
唔知佢想借我地踩多幾腳定佢俾patrick lau分身嚟

咁撚樣水鳩人放卡當人水魚再賣出去咁都唔屌屌邊個

正常人都睇唔過眼啦
都唔知係咪mark lee d fd來
有人想交換卡嗎?宇宙篇的
有巴打亦差D中伏

點解有巴打想回坑,但咁難?
百幾變幾百,不了

小弟目的唔係要針對事主一個,所以依個亦都會係最後一個踢爆post

小弟最後想重申

MOZ絕左版,低買高賣,炒價其實都預左要食,
但小弟只希望各位曾經熱愛MOZ既人,仲有小小良知
唔好為左一百幾十,用以上既低劣手法,而將自己既名聲人格搞到臭哂

今次踢爆目的,只係唔想因為炒價太貴,令更多想玩返既人放棄
亦唔想再有人再中事主伏,所以原諒小弟今次發起既小風波
小弟手頭上既證據係由曾中伏/差d中伏既巴打提供,
從事主回應中,回避左好多重要問題,
而今日佢亦成功將視線轉移到popo身上
當然在整合資料當中,可能有小許失實,
所以當中的對與錯就請各位自行判斷

不過如果事主唔係有做過雙面人既事,今日絕對唔會有巴睇唔過眼既人企出黎

最後, 請大家唔好放棄moz, 無真卡咪用代用卡囉..
只要你有時間出黎玩,絕對有人應戰!
一set幾舊水?不了

你老母人格咁低賤既
又話唔知價,轉頭當人水魚咁賣卡
個價仲顛過佢口中罵開既炒家
老老實實,個set 150-200 應該可以!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞