召喚王MOZ討論區 (2)

891 回覆
12 Like 1 Dislike
唔怪得啦 我七百張白卡你俾多廿蚊都唔制
200同180都唔係差好遠啫
原來要賺到盡翻炒
等我仲以為你真儲

因為我真係唔想收咁多重覆卡 我收番黎真係冇用
如果有任何冒犯 我可以逐一道歉
其實無錯架
重覆卡就係見到平,咪收埋重覆左
之後賣番出去之麻

仲有喎,日日mon住又要時間,tum人落搭time cost又係度,交收仲要車錢
所以絕對有理由賣番貴d
一睇就知唔係抄賣

巴打 我唔知你有冇放過卡比我 我同呢到巴打收卡都講明只係收我冇既卡 所以我收左一段時間都未儲套卡

你諗到點樣解釋你係連登同fb group& 遊戲王group既精神分裂行為未?
面就人地比,架係自己丟
原來要賺到盡翻炒
等我仲以為你真儲

果陣我特登排好哂
冇重覆嘅有二百幾三百張
一蚊張都唔洗 重覆你都係再賣出去啫
而家睇哂上面啲圖 你收番黎點會冇用阿
轉個手就有自己要嘅仲有錢袋
原來要賺到盡翻炒
等我仲以為你真儲

果陣我特登排好哂
冇重覆嘅有二百幾三百張

如果我係一心想炒賣 你賣200 我都實有錢袋
但係end up我都冇收到你卡 如果有心賺你地錢我點會唔收
原來要賺到盡翻炒
等我仲以為你真儲

果陣我特登排好哂
冇重覆嘅有二百幾三百張

你唔係冇收 係我冇放俾你啫
你仲問我:又唔賣嗱?
原來要賺到盡翻炒
等我仲以為你真儲

果陣我特登排好哂
冇重覆嘅有二百幾三百張

大仁大義既朋友
咁樣不如你成本價賣番你d重覆卡去益下新入坑既玩家喇
原來要賺到盡翻炒
等我仲以為你真儲

果陣我特登排好哂
冇重覆嘅有二百幾三百張

大仁大義既朋友

我想要宇宙篇實用卡
原來要賺到盡翻炒
等我仲以為你真儲

果陣我特登排好哂
冇重覆嘅有二百幾三百張

大仁大義既朋友

我想要宇宙篇實用卡

宇宙篇我真係冇 sorry
我自己既重覆卡主要係米多羅白卡
一排無上黎做咩搞到咁
巴打 首先 我承認有同popo yeung交收過 但係當時我係初入group根本唔知價 收卡價錢的確係跟連登第一個post位巴打所開既閃10蚊張既價收
往後全部交收都並冇以呢個價錢收卡

另外我亦想講我真係儲緊米多羅全套 呢到有巴打放卡放其他篇 不論有冇珍貴卡我都係寧願讓比其他巴打 我facebook冇改過名 而係比人踢左 所以我亦決定唔再掂呢堆卡 亦放棄儲齊卡
Telegram都改埋係唔想有巴打再搵我放卡 如果有巴打同我傾過卡既歡迎繼續傾

你寧願讓比其他巴打?講到咁好聽
你話初初入group唔知價?
唔知價,你又識在12~2月期間買卡賣卡?
由lihkg第1個post講緊係3個月前,你己經日日mon住,你話你初初唔知價亂收?
Popo yeung同你交易係3月既事呢,唔好扮到自己mon左3個月都話唔知價

本身你有d卡己經有,咁點解你依頭收完果頭再變賣先?
你仲要在網上屌人炒上炒+唱衰人先好笑

住後交收無以依個價錢?你前幾日先想再水人

我知你fb無改名,只不過估唔到你仲可以咁厚臉皮死撐
你可以再駁落去既

Moz 十幾廿蚊都要咁樣賺到盡
巴打 首先 我承認有同popo yeung交收過 但係當時我係初入group根本唔知價 收卡價錢的確係跟連登第一個post位巴打所開既閃10蚊張既價收

另外我亦想講我真係儲緊米多羅全套 呢到有巴打放卡放其他篇 不論有冇珍貴卡我都係寧願讓比其他巴打 我facebook冇改過名 而係比人踢左 所以我亦決定唔再掂呢堆卡 亦放棄儲齊卡
Telegram都改埋係唔想有巴打再搵我放卡 如果有巴打同我傾過卡既歡迎繼續傾

你寧願讓比其他巴打?講到咁好聽
你話初初入group唔知價?
唔知價,你又識在12~2月期間買卡賣卡?
由lihkg第1個post講緊係3個月前,你己經日日mon住,你話你初初唔知價亂收?
Popo yeung同你交易係3月既事呢,唔好扮到自己mon左3個月都話唔知價

本身你有d卡己經有,咁點解你依頭收完果頭再變賣先?
你仲要在網上屌人炒上炒+唱衰人先好笑

住後交收無以依個價錢?你前幾日先想再水人

我知你fb無改名,只不過估唔到你仲可以咁厚臉皮死撐
你可以再駁落去既

Moz 十幾廿蚊都要咁樣賺到盡

張巨兵係一百蚊內 我問過好幾位巴打先開呢個價
如果有開錯價既 我在此向大家道歉
亦會退出moz
對唔住咁多位
其實屌黎屌去都無謂 有時幾十有出入一定有 搞到最後無哂人玩又何必呢 有炒價咪最多唔收囉
其實屌黎屌去都無謂 有時幾十有出入一定有 搞到最後無哂人玩又何必呢 有炒價咪最多唔收囉

巴打你雙重標準
好難同你討論落去喎

一定唔會冇哂人玩架咼 只係上面個patrick lau講野前言不對後語
sorry你都唔好得幾多

一定唔會冇哂人玩架咼 只係上面個patrick lau講野前言不對後語
sorry你都唔好得幾多

明既 真係唔好意思
若要人不知,唔好太低B

不過我寧願有番多d人出黎玩下
打下deck
好過呢d淨買買賣賣無厘貢獻

睇番時間,某人應該係由呢刻開始覺得有利可圖就開始精神分裂了
做咩變左圍屌大會
做咩變左圍屌大會

因為有人自己係炒家扮唔係仲屌人先
繼而搵其他人著數
識玩

真係好多愛moz既玩家睇唔眼Patrick lau行為
Popo yeung 係受害者,3月交收既事
在Patrick 既時間線只係初入group,一個又一個大話
上面有巴打search過你既買賣post 早己在12~2月出現

最嘔心係你各種言論不斷屌人係炒家
但事實係,你比炒家更無恥
俾人踢爆左就不斷用大話解釋

有時有d野唔係錢既問題,俾盡你賺多一百幾十又點?
幾百蚊睇盡一個PT人格係點
你所用既手法,踩低人抬高自己,係各人眼中,你既人格係破產

巨兵100蚊12月個價都250,你都可以話問左問左幾個巴打100內

我明大家都係熱愛moz,但做人唔好做到咁cheap
好耐無睇個po
之前話整淘寶卡既事變成點
想用黎砌埋米多羅貝軍佢
好耐無睇個po
之前話整淘寶卡既事變成點
想用黎砌埋米多羅貝軍佢

上面又有花生食
講多次玩家真係做影印軍算
有錢剩擺喺其他地方好過

回正題之前有位巴打(唔係post1嗰個)喺呢個post有留telegram 叫人有興趣搵佢
你自己追吓post 我都唔記得第幾頁
其實facebook 個group 我like 左起碼三年幾,都試過幾次收卡。個group之前一直都冇咩冇放/收卡,有都只不過係一個月得兩三個post。

一直到近幾個月連登開始有人講召喚王,果面先係咁日日有人講野。

見到原來仲有咁多人掛住召喚王,我都幾開心。
其實facebook 個group 我like 左起碼三年幾,都試過幾次收卡。個group之前一直都冇咩冇放/收卡,有都只不過係一個月得兩三個post。

一直到近幾個月連登開始有人講召喚王,果面先係咁日日有人講野。

見到原來仲有咁多人掛住召喚王,我都幾開心。

可惜係卡價一去不回頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞