召喚王MOZ討論區 (2)

891 回覆
12 Like 1 Dislike
btw 唔明好明點解仲會有咁多炒家
上年定前年賣左張DR.迪多魯
賣完先知佢係炒家

賣左幾錢

唔記得喇 連埋幾張特別版 千零蚊
所以D正野應該都比佢買走晒

蝕哂大本,依家淨係DR.迪多魯都起碼賣到$3000
有冇人有宇宙篇天災同惡劣
仲有外星客lv3,4既召喚師
賣完先知佢係炒家

賣左幾錢

其實呢張卡點解咁值錢?
我都唔記得我係點樣得返黎...
同埋白卡黎咋啵? 唔驚D人整張假咩?
賣完先知佢係炒家

賣左幾錢

其實呢張卡點解咁值錢?
我都唔記得我係點樣得返黎...
同埋白卡黎咋啵? 唔驚D人整張假咩?

因為數量超級少
我想問下格里夫既100 閃卡龍值唔值錢
同埋有D 有個CHINESE EDITION既卡又值唔值錢?唔該

水晶龍
你睇幾多人搶
大家細過都好有錢
我細個淨係砌完格里夫同莫哥拿之後就無錢
宇宙同米多羅淨係買左好少基本上連一副好deck都砌唔到
大家細都好有錢
我細個淨係砌完格里夫同莫哥拿之後就無錢
宇宙同米多羅淨係買左好少基本上連一副好deck都砌唔到
賣完先知佢係炒家

賣左幾錢

你都咪話 呢度都有幾多炒家
成日都想低收高賣
幾十蚊都唔想攞出黎
但就想人用多幾十蚊買佢地d卡
btw樓上係有水晶龍閃既
放上fb大概300都有人收
賣完先知佢係炒家

賣左幾錢

成日都想低收高賣
幾十蚊都唔想攞出黎

好多都係有人放卡先講野
不過老實講 拎黎擺拎黎自用既話 幾百蚊買一張卡都幾貴
賣完先知佢係炒家

賣左幾錢

成日都想低收高賣
幾十蚊都唔想攞出黎

好多都係有人放卡先講野

Btw 我都有d重覆卡可以同其他巴打換卡 各取所需
btw樓上係有水晶龍閃既
放上fb大概300都有人收

sor 係更高 我outdate左
賣完先知佢係炒家

賣左幾錢

成日都想低收高賣
幾十蚊都唔想攞出黎

好多都係有人放卡先講野

其實睇供求嘅關係啫
有人要又出得起咪起價囉
我想要錢 急要咪平放
唔急要咪高放
好多年前朋友送左本卡薄俾我, 全部都係格里夫, 有D咩卡係珍貴卡?
講黎聽下,如果有我唔介意平讓俾大家

唔好傻啦 你平讓完冇人會多謝你
我想問下格里夫既100 閃卡龍值唔值錢
同埋有D 有個CHINESE EDITION既卡又值唔值錢?唔該

巴打放左未?
好多年前朋友送左本卡薄俾我, 全部都係格里夫, 有D咩卡係珍貴卡?

唔好傻啦 你平讓完冇人會多謝你

轉個頭開POST笑你水魚
今日放工會搵返晒埋卡出黎
有時間會睇下有幾多重覆卡
睇下有冇手足可以換卡

暫時知道刀刀齊, 黑洞(外星客)同CTO都有多
今日放工會搵返晒埋卡出黎
有時間會睇下有幾多重覆卡
睇下有冇手足可以換卡

暫時知道刀刀齊, 黑洞(外星客)同CTO都有多

支持換卡

格里夫最珍貴係封印之壺、貝獸仙人、布鈴鈴同閃版水晶龍

我其實想要其他格里夫卡,list如下
https://goo.gl/ueKMvl

其他巴打想交換既都可以睇下

我有露露芭比

我有露露芭比

黑REX都有
BTW
換卡我只對宇宙篇有興趣
BTW
換卡我只對宇宙篇有興趣

宇宙篇我好似玩到星之章就無,睇下你有啲咩卡有興趣,可以同你交換既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞